TAPAHTUMASTA & FAQ

THE EVOLUTION OF AWESOME

Kolme kiertuetta, kymmeniätuhansia juoksijoita ja läjäpäin mahtavia muistoja – emme voisi olla kiitollisempia saamastamme suosiosta ja ihanista juoksijoistamme. Siksi nostammekin tapahtumamme aivan uusiin sfääreihin vuonna 2021: luvassa on entistä enemmän esteitä, jotka ovat ennenäkemättömän suuria ja toinen toistaan hauskempia, 20 musiikkipistettä radalla, jotka takaavat paremmat bileet koko viiden kilometrin ajan sekä maalifestarit, jotka ovat täynnä väriä, musiikkia ja tanssia!

Color-Obstacle-Rush-About-Page-box-image-1.jpg

COLOR OBSTACLE RUSH 2021: ESTEITÄ + VÄRIÄ + MUSIIKKIA

Luvassa on enemmän esteitä ja musiikkia radalla. Esteet ovat uusia ja hykerryttävän hauskoja, jonka lisäksi mukana on vanhoista esteistämme suosituimmat. Entistä parempi tunnelma ja musiikki takaavat, etteivät kilometrit ala tympiä, ja tuttuun tapaan radan varrella on tietysti vaahtoa ja 6 värjäyspistettä. Esteet on suunniteltu hauskuus edellä, ja ne soveltuvat suurimmalle osalle osallistujista. Voit kuitenkin halutessasi jättää minkä tahansa esteen suorittamatta!
Vuoden 2021 esteet on suunniteltu juoksijoitamme kuunnellen: tiedossa on eeppisiä ilmatäytteisiä esteitä, kengurupalloilla kisaamista, värikkäitä liukuja, jättipallojen seassa könyämistä ja paljon muuta!

Color-Obstacle-Rush-About-Page-box-image-2.jpg

WAU! VOINKO MINÄKIN OSALLISTUA?

Kyllä. Vaikka pääsy olympiajoukkueeseen ei ihan tänä vuonna tarjoutunutkaan, olet silti enemmän kuin kelpo valloittamaan Color Obstacle Rushin kanssamme!

Vaikka Color Obstacle Rush onkin ”juoksutapahtuma”, sinun ei ole pakko juosta, jollet halua. Itse asiassa rata suoritetaan yhtä usein kävellen (tai tanssien!) kuin juostenkin. Ajanottoa ei ole, joten voit keskittyä kilpailun sijasta viettämään unohtumatonta päivää mahtavassa porukassa.

Color Obstacle Rush sopii lähes kaikille. Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistumista. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain täysi-ikäisen ja samaan lähtöryhmään ilmoittautuneen huoltajan seurassa. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajan läsnäoloa.

Color-Obstacle-Rush-About-Page-box-image-3.jpg

TARINAMME

The Color Obstacle Rush, ainutlaatuinen värijuoksujen hauskuuden ja esteiden jännittävyyden yhdistävä juoksutapahtuma, perustettiin täällä Suomessa vuonna 2014. Ensimmäiset kaksi vuotta tapahtuma ihastutti nimellä Väriestejuoksu. Vuoden 2014 kiertueesta tuli Pohjoismaiden suosituin estejuoksukiertue. Koska debyyttivuosi oli huumaava menestys, vuodelle 2015 formaatti lisensioitiin myös Iso-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin, joissa hauskanpitoon osallistui yli 100 000 juoksijaa. Vuonna 2016 tapahtuma laajeni entisestään, ja hupijuoksuun osallistui juoksijoita kahdeksassa maassa. Nyt tapahtumiimme on osallistunut jo yli puoli miljoonaa iloitsijaa!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

STANDARD PACKAGE INCLUDES

T-paita
Värijauhepussi
Mitali

SILVER PACKAGE INCLUDES

T-paita
Värijauhepussi
Bandana
Tatuointi
Jumppakassi
Aurinkolasit
Mitali

GOLD PACKAGE INCLUDES

T-paita
3 x Värijauhepussi
Bandana
Tatuointi
Jumppakassi
Aurinkolasit
Tutu
3x Kasvoväri
Silikoniranneke
Mitali

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistumista. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain täysi-ikäisen ja samaan lähtöryhmään ilmoittautuneen huoltajan seurassa. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajan läsnäoloa.
Joissakin esteissä painoraja on 100 kg henkilöä kohden, mutta kyseiset esteet voi aina jättää välistä, aivan kuten kaikki tapahtuman esteet halutessaan. 🙂

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkossa. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen 4,50 € käsittelymaksun.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä omaan asiakaspalveluumme Ota yhteyttä -välilehden kautta. 🙂

Jos yhteisösi tai yrityksesi haluaisi maksaa osallistumisen laskulla, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Voit osallistuja Color Obstacle Rush -tapahtumaan yksin tai kaveriporukan kanssa. Me tarjoamme 10 % ryhmäalennuksen, kun tilaat yhdellä kertaa vähintään 4 lippua.

Voit vapaasti muokata lippujen osallistujatietoja vielä kaksi päivää ennen tapahtumaakin. Jos et muista kaverisi sähköpostiosoitetta tai olet vielä hieman epävarma siitä, kuka kaveriporukasta osallistuu; voit edelleen hyödyntää ryhmäalennuksen ja käyttää kaikkien lippujen osallistujatietoissa omaa sähköpostiosoitettasi ja muokata tietoja myöhemmin.

Jos et satu tietämään ystäväsi sähköpostiosoitetta tai et ole vielä täysin varma, kuka kaveriporukastasi osallistuu, voit käyttää omaa sähköpostiosoitettasi kaikkien osallistujien tiedoissa ja muokata tiedot myöhemmin.

 

Jos olet raskaana tai sinua mietityttää jokin muu terveyteen liittyvä asia, keskustele lääkärisi kanssa ennen, kuin osallistut Color Obstacle Rushiin. Vaikka yritämme tehdä tapahtumasta niin turvallisen kuin mahdollista jokaiselle osallistujalle, vahinkoja (kuten kaatumisia ja törmäyksiä) voi aina sattua.

No sitten pidämme hauskaa sateessa! Niin kauan kuin suurempia hirmumyrskyjä ei ole näköpiirissä, tapahtuma järjestetään. Seuraa tapahtuman Facebook-sivuja saadaksesi uusimman tiedon käytännön asioista. Sade voi tehdä radan suorittamisesta hieman hitaampaa, joten voit joutua odottamaan pääsyä joihinkin esteisiin. Lähtöjen juoksijamäärät on suunniteltu niin, että isoja ruuhkia ei pitäisi syntyä sateellakaan.

Rata on noin 5 kilometriä pitkä, ja sen varrelta löytyy toinen toistaan hauskempia esteitä! Huomioithan, että pidätämme oikeuden esteiden ja niiden lukumäärän muutoksiin: tapahtuma-alueesta, säästä, maastosta tai muista poikkeustekijöistä johtuen emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia esteitämme kaikissa tapahtumissa.

Kaikki tuotteet, niin ilmoittautumiseen kuuluvat kuin ostetut tuotteet, voi noutaa tapahtumapäivänä tapahtuman infotiskiltä.

Väripussukat annetaan osallistujille aina tapahtumassa maaliviivalla juoksun jälkeen. Jos noudat osallistujapakettisi tapahtumapäivänä, saavuthan tapahtumapaikalle noin tunti ennen starttiasi, jotta sinulla on varmasti riittävästi aikaa tuotteiden noutoon, narikkaan sekä alkulämmittelyyn.

Jauhetuista sateenkaarista ja 80-luvun neonhousuista. No ei sentään! Jauhe on itse asiassa elintarvikevärein värjättyä maissitärkkelystä, ja kaikki ainesosat ovat Elintarviketurvallisuusviraston hyväksymiä.

Kaikki värimme tulevat täältä: www.holicolorpowders.co.uk

Mukavilla vaatteilla ja juoksukengillä pärjää pitkälle, ja suosittelemme vahvasti aurinkolaseja (tai vaikka uimalaseja tai laskettelulaseja!) suojaamaan silmiä, sillä kuten mikä tahansa jauhe, värijauhe saattaa tuntua ikävältä silmiin joutuessaan. Jokainen juoksija saa myös ilmaiseksi Color Obstacle Rush -teepaidan, jota suurin osa osallistujista käyttää tapahtumassa. Vaaleat värit toimivat parhaiten, koska niissä värit loistavat kirkkaammin. Ei ehkä kannata pukea päälle uusinta 1000 euron pukua: hiki, värijauhe ja festarifiilis saattavat jättää jälkensä. Älä myöskään pukeudu mihinkään, missä on teräviä kulmia, sillä ne saattavat vahingoittaa muita juoksijoita tai puhallettavia esteitä. Katso myös että vaatteissasi ei ole mitään sellaista roikkuvaa tms, josta voisit jäädä esteeseen kiinni.

Sen lisäksi, että saat osallistua elämäsi hauskimpaan juoksutapahtumaan, saat myös virallisen Color Obstacle Rush -paidan, oman väripussukan heitettäväksi maalifestareilla ja mitalin osallistumisesta.

Ota mukaasi ilmoittautumisen vahvistussähköposti joko printattuna tai mobiililaitteella, henkilöllisyystodistus, mukavat vaatteet sekä hieman käteistä narikkaan ja mahdollisiin ostoksiin tapahtuma-alueella. Älä unohda iloista mieltä!

Voit jättää ylimääräisen vaatetuksen vartioituun narikkaamme. Narikka maksaa 2€ per osallistuja, ja lisäkäynneistä veloitamme 1 € per käynti. Varaathan narikkaa varten tasarahan!

Jokainen osallistuja saa jättää narikkaan yhden laukun. Koska narikan säilytystila on rajallinen, emme voi säilyttää normaalin kokoisia reppuja suurempia laukkuja tai laukkuja, joita ei saa roikkumaan tai jotka painavat yli 5 kg. Sallittuja tavaroita ovat takki tai normaalin kokoinen reppu (suuria kasseja, kuten putkikasseja, emme pysty säilyttämään).

Suosittelemme myös jättämään kaikki arvokkaat esineet kotiin, koska The Color Obstacle Rush ei vastaa naulakkoon jätetyistä hukkuneista tai vahingoittuneista tavaroista.

Lippu on toimitettu sinulle ilmoittautumisen jälkeen tulleessa vahvistussähköpostissa. Jos et löydä sähköpostia, tarkista onko se mennyt vahingossa roskapostikansioon. Voit myös kokeilla sähköpostisi haku-toimintoa ja etsiä sähköpostin nimellä “Lippusi tapahtumaan Color Obstacle Rush”. Jos et näiden jälkeen löydä vieläkään lippuasi, voit ottaa meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle uuden lipun sähköpostitse. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenotto lomakkeen avulla, minkä löydät nettisivujemme “Ota yhteyttä” -välilehden kautta.

Voit säilyttää puhelintasi juoksun ajan vaikka käsivarsikotelossa tai aina yhtä trendikkäässä vyölaukussa. Huomioithan kuitenkin, että radalla on vaahtoa ja vesiroiskeita (Jei!), joten on mahdollista, että puhelin kastuu juoksun aikana, jollet kierrä ”märkiä” esteitä. Voit myös säilyttää puhelinta kirkkaassa uudelleensuljettavassa säilytyspussissa, mutta joitain esteitä voi olla vaikea suorittaa puhelin kädessä.

Selfie-tikut ovat kiellettyjä tapahtumassa turvallisuussyistä, mutta kamerat ovat täysin sallittuja ja myös toivottuja! Haluaisimme mielellämme myös nähdä upeat kuvat, joita tapahtumassa otat – jos jaat kuvia sosiaalisessa mediassa, käytäthän hashtagia #colorobstaclerush ja #rushfactory, niin mekin löydämme ne! 🙂

Jos haluat pitää action-kameraa (kuten GoProta) mukanasi juoksussa esimerkiksi rinnan ympäri tulevissa kiinnitysvaljaissa, varmistathan ennen tapahtumaa, että valjaat ovat turvalliset ja sen klipsilukot aukeavat helposti, jos valjaat jäävät vahingossa kiinni esteisiin.

Color Obstacle Rush on alkoholiton tapahtuma – lupaamme, että sinulla on tapahtumassamme varmasti hauskaa myös ilman alkoholia! 😉

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan puhdistuspisteitä tapahtumapaikoille. Hyvällä säällä värijauhe lähtee melko helposti puistelemalla, mutta kostealla ilmalla suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet tai pyyhkeitä tai jätesäkkejä, jotta autot tai julkiset kulkuneuvot eivät sotkeennu.

Värijauhe pölyää, joten jos sinulla on astma tai vakavia pölyallergioita, niin suosittelemme käyttämään suojalaseja sekä huivia tai hengityssuojainta suun ja nenän edessä värjäyspisteissä ja maalifestareilla.

Jos sinulla on vaaleat hiukset (niin kuin parilla suomalaisilla on), voit ennen juoksua laittaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka auttaa pesussa. Myöskään bandana tai lakki ei ole häpeäksi.

Juoksun jälkeen kannattaa pöllyttää enimmät värijauheet pois ja sitten huuhdella viileällä vedellä. Voi mennä pari pesua ennen kuin kaikki värijauhe on lähtenyt hiuksistasi, mutta lopulta sinun pitäisi olla kuitenkin yhtä puhdas kuin uutena.

Vaatteet kannattaa pestä ensin erikseen viileässä vedessä. Jos et ole varma, kuinka toimia, anna vaatteet äidille pestäväksi. 🙂

Pysäköintimahdollisuudet vaihtelevat paikkakunnittain. Ilmoitamme pysäköintimahdollisuuksista infokirjeessämme, jonka lähetämme osallistujillemme sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Katsojat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa alueen ulkopuolelta ja reitin varrelta. Huomioithan, että katsojat eivät voi tulla tapahtuma-alueelle, esteisiin tai väripisteisiin. Pyydämme lisäksi huomioimaan, että  tapahtumapaikasta riippuen, katsojille ei ole merkittyjä paikkoja ja näköyhteys tapahtumaan on rajallinen.

Voit vaihtaa lähtöaikaasi mihin tahansa lähtöaikaan, jossa on vielä paikkoja vapaana. Voit muuttaa lähtöaikaa itse omassa Rusher-profiilissasi. Olet saanut sähköpostitse vahvistuksen osallistumisestasi. Tästä sähköpostista löydät linkin sekä lippuusi, että osallistumistietojesi muokkaamiseen. Pääset muokkaamaan tietojasi painamalla vahvistussähköpostista linkkiä “Voit tarkastella ja muokata henkilökohtaisia tietojasi täällä”. Muuttaaksesi lähtöaikaa valitse haluamasi lähtöryhmä vetovalikosta, tallenna muutokset ja muista tulostaa tapahtumaan lippu, jossa on näkyvissä uusi lähtöaikasi. Huomioithan, että kaikki muutokset on tehtävä viimeistään tapahtumaa edeltävänä torstaina.

Ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta osallistumismaksuja. Voit kuitenkin joko siirtää osallistumisen toiselle henkilölle tai toiseen tapahtumaan! Ohjeet siirtojen tekemiseen löydät seuraavista kysymyksistä. 🙂

Osallistumisen pystyy siirtämään toiselle henkilölle veloituksetta. Voit siirtää osallistumisesi itse omassa Rusher-profiilissasi. Olet saanut sähköpostitse vahvistuksen osallistumisestasi. Tästä sähköpostista löydät linkin sekä lippuusi, että osallistumistietojesi muokkaamiseen. Pääset muokkaamaan tietojasi painamalla vahvistussähköpostista linkkiä “Voit tarkastella ja muokata henkilökohtaisia tietojasi täällä”. Siirtääksesi osallistumisen muuta osallistujan tiedot profiiliin, tallenna muutokset ja lähetä uudelle osallistujalle lippu sivu alalaidassa olevasta napista. Huomioithan, että kaikki muutokset on tehtävä viimeistään tapahtumaa edeltävänä torstaina.

Osallistumisen siirtäminen toiseen, vuoden sisällä järjestettävään tapahtumaan on mahdollista 10 euron siirtomaksua per lippu vastaan. Lääkärintodistusta näyttämällä siirtäminen on maksutonta. Tehdäksesi siirron ota yhteys asiakaspalveluumme Ota yhteyttä -välilehden lomakkeen kautta.

Tottakai voit tulla! Mikäli sinua tai ystäväporukkaasi kiinnostaa työskennellä tapahtumassa se on mahdollista. Töitä on tarjolla tapahtumapäivänä erilaisissa tehtävissä. Voit muun muassa auttaa mitalien ja väripussien jaossa maalilinjalla, toimia narikassa tai auttaa alueen siistinä pitämisessä. Palkkioksi jokainen vapaaehtoinen saa ilmaisen osallistumisen valitsemaansa Color Obstacle Rush tapahtumaan. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi TÄÄLTÄ.

Mahdollisimman iso kasa kokemuksia ja paljon hauskoja kuvia someen! 😉