OTA YHTEYTTÄ

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysymys koskien Color Obstacle Rushia, tarkista ensin USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET. Hyvällä tuurilla olemme jo saattaneet vastata kysymykseesi!


Jos sinua mietityttää lähtöajan vaihtaminen tai osallistumisen siirtäminen toiselle henkilölle, kannattaa lukea tämä info ennen viestin lähettämistä:

Lähtöajan siirto:
Voit vaihtaa lähtöaikaasi mihin tahansa lähtöaikaan, jossa on vielä paikkoja vapaana. Voit muuttaa lähtöaikaa itse kirjautumalla omaan Rusher-profiilisi kotisivuillamme. Profiilistasi löydät sekä tilauksesi, että lippusi. Klikkaamalla lippua, pääset muokkaamaan sen tietoja. Muistathan ottaa tapahtumaan mukaan päivitetyn lipun.

Osallistumisen siirto toiselle henkilölle:
Osallistumisen pystyy siirtämään toiselle henkilölle veloituksetta. Voit siirtää osallistumisesi itse kirjautumalla kotisivuillamme omaan Rusher-profiiliisi.  Siirtääksesi osallistumisen muuta osallistujan tiedot profiiliin, tallenna muutokset ja tulosta uusi lippu sivu alalaidassa olevasta napista (riittää, että lippu on puhelimessasi). Huomioithan, että kaikki muutokset on tehtävä viimeistään tapahtumaa edeltävänä torstaina.

Jos kysymyksesi on yhä vailla vastausta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä oikeassa alanurkassa olevan viesti-ikkunan kautta!

    Nimi

    Osallistujan nimi (jos muu kuin sinä itse)