15.6.2020

Suomen hallitus on tiedottanut, että yli 500 henkilön tapahtumia saa järjestää jälleen 1.7. alkaen. Olemme avanneet lipunmyynnin Color Obstacle Rush -tapahtumiin Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle! 🤩

Lähes kaikki esteet tulevat olemaan uusia ja te Rusherit pääsette testaamaan niitä ensimmäistä kertaa. Luvassa on paljon muutakin uutta hauskaa, joista kerromme lisää myöhemmin!

💗 Helsinki 8.8.2020
💚 Turku 15.8.2020
💛 Tampere 22.8.2020

Ilmoittaudu mukaan ja tule tekemään muistoja kanssamme elokuussa!

 

1.6.2020

Rakkaat Rusherit,
Toivottavasti olette pysyneet terveinä! Koronaviruksen (COVID-19) on aiheuttanut paljon huolta ja haasteita. Joudummekin valitettavasti ilmoittamaan Oulun, Jyväskylän sekä Hämeenlinnan tapahtuman perumisesta.

Olemme lähettäneet sähköpostitse informaatiokirjeen kaikille lipun ostaneille. Sähköposti sisältää tarkempaa tietoa tilanteesta.

Sinulla on nyt myös värikäs ja ainutlaatuinen mahdollisuus kahden viikon aikana siirtää ilmoittautumisesi toiseen Color Obstacle Rush -tapahtumaan. Nämä vaihtoehdot ovat Helsinki 8.8.2020, Turku 15.8. tai Tampere 22.8. Tällöin ole yhteydessä meidän asiakaspalveluumme (colorobstaclerush.fi/yhteys/) ja kerro mihin tapahtumaan haluat siirron, tämä tietysti veloituksetta.

 

 

23.3.2020

Kuten verkkosivuillamme aiemmin mainittiin, tapahtumaan osallistujien sekä työntekijöiden turvallisuus on meille aina ehdottoman tärkeää. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja/tai suosituksia aiheeseen liittyen. Lupaamme, että jatkamme tilanteen seuraamista ja päivittämistä COVID-19-viruksen vaikutuksista tapahtumiemme suhteen. Koska tilanne kehittyy jatkuvasti, päivitykset saattavat kuitenkin olla vanhentuneita.

Tällä hetkellä viranomaiset ovat kieltäneet kaikki kaikki yleisötilaisuudet, joissa on yli 10 osallistujaa ja jotka pidetään yleisellä paikalla. Tapahtumamme Suomessa ovat kuitenkin vasta elokuussa ja syyskuussa, joten tällä hetkellä tapahtumamme etenevät suunnitellusti alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Toivommekin kovasti, että elokuussa on jo turvallista järjestää tapahtumia. Pysymme positiivisena ja varaudumme mahdollisimman hyvin tuleviin tapahtumiin!

Pidetään huolta toisistamme 😊

 

10.3.2020

Rakkaat Rusherit,

Koronavirus (COVID-19) on puhututtanut paljon viime aikoina, joten halusimme tavoittaa teidät kaikki informoidaksemme asian vaikutuksista Color Obstacle Rush –tapahtumiimme Suomessa.

Tapahtumaan osallistujien sekä työntekijöiden turvallisuus on meille aina ehdottoman tärkeää. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja/tai suosituksia aiheeseen liittyen.

Oletamme tällä hetkellä, että kaikki tapahtumamme etenevät suunnitellusti alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Voit siis edelleen turvallisesti ilmoittautua Color Obstacle Rush –tapahtumaan. Tavoitteenamme on järjestää kaikki tapahtumat suunnitellusti, mutta mikäli joudumme muuttamaan joidenkin tapahtumien päivämääriä, kaikki liput ovat siirrettävissä helposti.

Haluamme kuitenkin mainita muutamia tekijöitä, jotka liittyvät Color Obstacle Rush –tapahtumiin. Tapahtumamme järjestetään ulkona ja osallistujat ovat levittäytyneet 5 kilometrin mittaiselle radalle. Olemme myös tehneet muutoksia aikatauluihin niin, että meillä on 30 minuutin tauko jokaisen lähtöryhmän jälkeen.

Olemme myös varmistaneet, että ihmisillä on enemmän tilaa jonoissa esimerkiksi check-inissä ja starttiesteellä. Lisäksi lämmittely ennen radalle menoa sekä värifestarit maaliin tulon jälkeen järjestetään eri alueilla, jotta ihmisiä olisi vähemmän yhdessä paikassa kerrallaan.

Olemme lisänneet käsidesipisteitä useisiin tapahtuman alueisiin, mukaan lukien check-in, tapahtuman sisääntulo sekä vesipisteet, joissa hygieniaan ollaan kiinnitetty extra paljon huomiota. Värifestareilla heitettävä värijauhe jaellaan osallistujille suljetuissa pusseissa ja tapahtuman työntekijät on ohjeistettu asianmukaisesti. Värijauhe ei siis myöskään ole ihmiskosketuksessa ennen väripussin avaamista. Käytämme esteiden desinfioimiseen otsonointia tapahtumien välissä. Olemme lisänneet nämä vaiheet tarjotaksemme teille kaikille Rushereille turvallisen ja hauskan tapahtuman! Turvallisuus on ylivoimaisesti tärkein prioriteettimme.

Nähdään pian!