HÄMEENLINNA,

OLETKO VALMIS!

HÄMEENLINNA
11 SYYSKUUTA 2021

Kantolan tapahtumapuisto

Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisemmin osallistumisesi saat!

STANDARD LIPPUJEN HINNOITTELU

10/11 - 10/12 | 32,50€

11/12 - 28/01 | 37,50€

29/01 - 09/09 | 43,50€

*Päivitä Silver-lippuun + 5€
*Päivitä Gold-lippuun + 10€

10% alennus kaikille vähintään 4 hengen ryhmille. Voit myös ilmoittaa ryhmäsi nyt ja päättää ryhmän jäsenet myöhemmin.

Lippu vaihtoehdot:

STANDARD

STANDARD

T-paita
Värijauhepussi
Mitali

SILVER

SILVER

T-paita
Värijauhepussi
Bandana
Tatuointi
Jumppakassi
Aurinkolasit
Mitali

GOLD

GOLD

T-paita
3 x Värijauhepussi
Bandana
Tatuointi
Jumppakassi
Aurinkolasit
Tutu
3 x Kasvoväri
Silikoniranneke
Mitali

FAQ

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistumista. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain täysi-ikäisen ja samaan lähtöryhmään ilmoittautuneen huoltajan seurassa. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajan läsnäoloa.
Joissakin esteissä painoraja on 100 kg henkilöä kohden, mutta kyseiset esteet voi aina jättää välistä, aivan kuten kaikki tapahtuman esteet halutessaan. 🙂

Voit lukea tapahtuman yleiset ehdot täältä.

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit rekisteröidä joko vain itsesi tai useamman ihmisen. Jos tilauksessasi on vähintään 4 osallistujaa, saavat ryhmäläiset automaattisesti 10 % ryhmäalennuksen. Ensimmäiset 4 osallistujaa täytyy ilmoittaa ja maksaa samalla kertaa, jotta myös ensimmäiset neljä ryhmäläistä saavat alennuksen.

Jos haluat ilmoittaa lisää ihmisiä ryhmääsi, se onnistuu kirjautumalla profiiliisi ja ostamalla saman profiilin kautta seuraavat liput.

Jos rekisteröit vähemmän kuin neljä osallistujaa luodessasi ensimmäisen tilauksen, niin he maksavat lipuista täyden hinnan. Kun ryhmääsi ilmoittautuu neljäs ihminen, uudet ryhmäläiset saavat alennuksen. Huomioithan, että emme voi palauttaa jo maksettua 10 %:a ensimmäisille ilmoittautuneille.

Vaikka uudet ryhmäläiset saavat alennuksen ja heidän tilaukset löytyvät profiilistasi, emme voi taata, että alkuperäisessä lähtöryhmässä on tilaa. Kaikki tilaukset on kuitenkin mahdollista aina siirtää toiseen lähtöön, jossa on vielä tilaa, jolloin ryhmä voi juosta yhdessä. Lähtöryhmää on mahdollista muuttaa omassa Rusher-profiilissa (löydät sen kotisivuiltamme kirjautumalla profiiliisi).

Voit jättää ylimääräisen vaatetuksen vartioituun narikkaamme. Narikka maksaa 2€ per osallistuja, ja lisäkäynneistä veloitamme 1 € per käynti. Varaathan narikkaa varten tasarahan!

Jokainen osallistuja saa jättää narikkaan yhden laukun. Koska narikan säilytystila on rajallinen, emme voi säilyttää normaalin kokoisia reppuja suurempia laukkuja tai laukkuja, joita ei saa roikkumaan tai jotka painavat yli 5 kg. Sallittuja tavaroita ovat takki tai normaalin kokoinen reppu (suuria kasseja, kuten putkikasseja, emme pysty säilyttämään).

Suosittelemme myös jättämään kaikki arvokkaat esineet kotiin, koska The Color Obstacle Rush ei vastaa naulakkoon jätetyistä hukkuneista tai vahingoittuneista tavaroista.

Jos ostat peruutusturvamme samanaikaisesti lippusi kanssa (yhtä peruutusturvakäytäntöä sovelletaan yhteen tilattuun lippuun), sinulla on oikeus saada täysi hyvitys lipusta (lukuun ottamatta peruutusturvamaksua ja tapahtuman käsittelymaksua) edellyttäen, että toimitat vaaditut asiakirjatodisteet, jos: 

 • tapahtuma peruutetaan ja/tai siirretään hätätilanteen vuoksi (kuten Color Obstacle Rush -käyttöehdoissa on määritelty), tai sinä tai välitön perheenjäsenesi sairastuu, johon kuuluu: 
  • akuutti sairautesi tai kuolemasi tai
  • jonkin välittömän perheenjäsenesi akuutti sairaus tai kuolema, jossa "välitön perheenjäsen" tarkoittaa puolisoa / rekisteröityä kumppania, asumiskumppania, lapsia, vanhempia, appivanhempia, sisaruksia ja isovanhempia, tai

tulet raskaaksi ostettuasi lipun tapahtumaan etkä siten voi enää osallistua. 

Et saa hyvitystä peruutusturvan nojalla missään muussa kuin kohdassa 28 mainitussa tilanteessa. Epäselvyyksien välttämiseksi peruutusturva ei kata mitään seuraavista (rajoituksetta): 

 • kaikki tehdyt lisäostot, kuten hotellihuoneet, autonvuokraus tai muut matkajärjestelyt 
 • peruutusturvan kustannukset 
 • tapahtuman käsittelymaksu 
 • peruutukset mistä tahansa muusta lääketieteellisestä syystä, mukaan lukien muun muassa seuraavat: tutkimus, hoito ja/tai sairaalaan ottaminen, joka oli suunniteltu ennen ostoa, tai elektiivinen leikkaus 
 • kohdan 28 (b) nojalla lääketieteellisistä syistä tehdyt peruutukset, jos et pysty toimittamaan vaadittavia asiakirjatodisteita, tai
 • tapahtuman peruuttaminen FEUK:n konkurssin tai toiminnan lopettamisen vuoksi.

Hyvityksen pyytämiseksi sinun on otettava yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme meidän yhteydenottolomakkeemme kautta viimeistään kahden kuukauden kuluttua tapahtuman alkuperäisestä päivämäärästä, tai jos tapahtumasi siirretään ja/tai peruutetaan, viimeistään kahden kuukauden kuluttua siitä kun sait tapahtuman siirtämisestä ja/tai peruuttamisesta ilmoittavan sähköpostimme. Tarvittaessa joudut lähettämään meille lääkäriltäsi alkuperäisen lääkärintodistuksen, jossa täsmennetään sairautesi tai tautisi luonne kyseiselle tapahtumapäivälle (päiville) ja/tai lähettämään meille asiakirjat perhesuhteistasi (tarvittaessa) ja/tai lähettämään meille kuolintodistuksen (tarvittaessa). 

Kun kaikki asiaankuuluvat asiakirjat on vastaanotettu tapahtuman järjestäjää tyydyttävällä tavalla, lipun hinta (ilman peruutusturvan ja tapahtuman käsittelymaksun kustannuksia) hyvitetään lipun ostamiseen käytetylle kortille, ellemme ole erikseen sopineet toisin. 

Ennen tapahtumaa sinulla on oikeus vaihtaa, myydä tai siirtää lippusi tapahtumaan toiselle henkilölle varauksen tehneen henkilön Rush-profiilin kautta. 

Hyväksyt sen, että (muun kuin Rush-alustan kautta) et saa luovuttaa, siirtää tai muuten käsitellä millään tavalla oikeuttasi osallistua tapahtumaan.