TURKU, 15 ELOKUUTA 2020

Metsämäki Areena (Metsämäen ravirata)

Google Map

Yksittäislippu

Ilmoittaudu ennen kuin hinta nousee!

Liput!

Ryhmälippu

10% alennus jos teitä on 4 tai enemmän.

Liput!

Alennus aktivoituu kun olet lisännyt maksutiedot.

Hintaportaat

29/11-30/01 29,50€

31/01-09/07 34,50€

10/07-13/08 39,50€

RYHMÄALENNUS

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit rekisteröidä joko vain itsesi tai useamman ihmisen. Jos tilauksessasi on vähintään 4 osallistujaa, saavat ryhmäläiset automaattisesti 10 % ryhmäalennuksen. Ensimmäiset 4 osallistujaa täytyy ilmoittaa ja maksaa samalla kertaa, jotta myös ensimmäiset neljä ryhmäläistä saavat alennuksen. Lue lisää alta!

Ilmoittautuminen sisältää:

  • Osallistumisen Väriestejuoksuun
  • T-paidan
  • Mitalin
  • Erilaisia alkujumppia
  • Väripussukan maaliintulofestaria varten (voit ostaa lisäpussukoita halutessasi ilmoittautumisen yhteydessä)

FAQ

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistumista. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain täysi-ikäisen ja samaan lähtöryhmään ilmoittautuneen huoltajan seurassa. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajan läsnäoloa.
Joissakin esteissä painoraja on 100 kg henkilöä kohden, mutta kyseiset esteet voi aina jättää välistä, aivan kuten kaikki tapahtuman esteet halutessaan. 🙂

Voit lukea tapahtuman yleiset ehdot täältä.

Miten ryhmäalennus toimii?

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit rekisteröidä joko vain itsesi tai useamman ihmisen. Jos tilauksessasi on vähintään 4 osallistujaa, saavat ryhmäläiset automaattisesti 10 % ryhmäalennuksen. Ensimmäiset 4 osallistujaa täytyy ilmoittaa ja maksaa samalla kertaa, jotta myös ensimmäiset neljä ryhmäläistä saavat alennuksen.

Jos haluat ilmoittaa lisää ihmisiä ryhmääsi, se onnistuu kirjautumalla profiiliisi ja ostamalla saman profiilin kautta seuraavat liput.

Jos rekisteröit vähemmän kuin neljä osallistujaa luodessasi ensimmäisen tilauksen, niin he maksavat lipuista täyden hinnan. Kun ryhmääsi ilmoittautuu neljäs ihminen, uudet ryhmäläiset saavat alennuksen. Huomioithan, että emme voi palauttaa jo maksettua 10 %:a ensimmäisille ilmoittautuneille.

Vaikka uudet ryhmäläiset saavat alennuksen ja heidän tilaukset löytyvät profiilistasi, emme voi taata, että alkuperäisessä lähtöryhmässä on tilaa. Kaikki tilaukset on kuitenkin mahdollista aina siirtää toiseen lähtöön, jossa on vielä tilaa, jolloin ryhmä voi juosta yhdessä. Lähtöryhmää on mahdollista muuttaa omassa Rusher-profiilissa (löydät sen kotisivuiltamme kirjautumalla profiiliisi).

Voinko jättää tavaroitani jonnekin säilöön juoksun ajaksi?

Voit jättää ylimääräisen vaatetuksen vartioituun narikkaamme. Narikka maksaa 2€ per osallistuja, ja lisäkäynneistä veloitamme 1 € per käynti. Varaathan narikkaa varten tasarahan!

Jokainen osallistuja saa jättää narikkaan yhden laukun. Koska narikan säilytystila on rajallinen, emme voi säilyttää normaalin kokoisia reppuja suurempia laukkuja tai laukkuja, joita ei saa roikkumaan tai jotka painavat yli 5 kg. Sallittuja tavaroita ovat takki tai normaalin kokoinen reppu (suuria kasseja, kuten putkikasseja, emme pysty säilyttämään).

Suosittelemme myös jättämään kaikki arvokkaat esineet kotiin, koska The Color Obstacle Rush ei vastaa naulakkoon jätetyistä hukkuneista tai vahingoittuneista tavaroista.