Miten ryhmäalennus toimii?

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit rekisteröidä joko vain itsesi tai useamman ihmisen. Jos tilauksessasi on vähintään 4 osallistujaa, saavat ryhmäläiset automaattisesti 10 % ryhmäalennuksen. Ensimmäiset 4 osallistujaa täytyy ilmoittaa ja maksaa samalla kertaa, jotta myös ensimmäiset neljä ryhmäläistä saavat alennuksen.

Jos haluat ilmoittaa lisää ihmisiä ryhmääsi, se onnistuu kirjautumalla profiiliisi ja ostamalla saman profiilin kautta seuraavat liput.

Jos rekisteröit vähemmän kuin neljä osallistujaa luodessasi ensimmäisen tilauksen, niin he maksavat lipuista täyden hinnan. Kun ryhmääsi ilmoittautuu neljäs ihminen, uudet ryhmäläiset saavat alennuksen. Huomioithan, että emme voi palauttaa jo maksettua 10 %:a ensimmäisille ilmoittautuneille.

Vaikka uudet ryhmäläiset saavat alennuksen ja heidän tilaukset löytyvät profiilistasi, emme voi taata, että alkuperäisessä lähtöryhmässä on tilaa. Kaikki tilaukset on kuitenkin mahdollista aina siirtää toiseen lähtöön, jossa on vielä tilaa, jolloin ryhmä voi juosta yhdessä. Lähtöryhmää on mahdollista muuttaa omassa Rusher-profiilissa (löydät sen kotisivuiltamme kirjautumalla profiiliisi).