Kiitos ilmoittautumisestasi Color Obstacle Rushiin!

Ihan mahtavaa, että olet mukana! <3

Tapahtuman luonne on hieman poikkeava tänä vuonna hallituksen asettamista ohjeistuksista johtuen, mutta olemme tehneet kaikkemme, jotta voimme taata osallistujille ikimuistoisen ja turvallisen värielämyksen! Tämän vuoksi on myös erityisen tärkeää, että luet tästä kirjeestä löytyvät ohjeistukset tarkkaan läpi ja saavut ainoastaan terveenä tapahtumaan.

Tarkkailethan vointiasi ennen tapahtumaan saapumista ja mikäli huomaat jotain Covid-19 liittyviä oireita, pyydämme sinua jäämään kotiin ja olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme lipun siirtämiseen liittyen.

Tässä ohjeet siihen, kuinka juoksupäivästä tulee mahdollisimman hyvä ja onnistunut kaikille. Kannattaa tutustua sisältöön huolella jo etukäteen. Muistathan jakaa infokirjeen tiedot koko ryhmän kanssa!

Väriestejuoksu x TIER, kuulostaa hyvältä eikös? 😉 Kannattaa lukea infokirje loppuun asti, sillä sieltä löytyy etu, jota et halua missata!

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 5.8.2021 klo 23.59. Se on myös viimeinen päivä, jolloin voit vielä tehdä muutoksia ilmoittautumistietoihisi tai siirtää lippusi toiselle henkilölle. Huomioithan, että tämän jälkeen olemme kiireisiä tapahtuman valmisteluissa, emmekä välttämättä enää ehdi vastata sähköposteihin ja vastaamisessa saattaa ilmetä viivettä.

Ajankohtaisimmat infot ja päivitykset löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta

Alta löydät paljon tärkeää infoa tapahtumapäivään liittyen. Ota siis hyvä asento ja lue ajatuksella alla olevat asiat läpi, nähdään pian tapahtumassa!

SISÄLTÖ

1. Aikataulu
2. Osallistujapakettien nouto
3. Varustautuminen
4. Saapuminen tapahtumapaikalle
5. Tavaroiden säilytys
6. Lähdöt
7. Esteet ja väri
8. Maaliintulo, maalifestarit ja väripussit
9. Katsojat
10. Myynti tapahtumapaikalla
11. Alkoholi ja tupakointi
12. Turvallisuusjärjestelyt
13. Jatkot
14. Valokuvaus
15. Vakuutukset
16. Puhdistautuminen tapahtuman jälkeen
17. Entä jos en voikaan osallistua?
18. Muistilista – mitä mukaan?

1. Aikataulu

Turku, lauantai 07.08.2021

Color Obstacle Rush Turku, Impivaaran Liikuntakeskus
Osoite on: Kurrapolku 13, 20320 Turku

10:15-12:00  Check-in-piste auki (täältä voit noutaa osallistumispakettisi)

10:15  Check in ja tapahtuma-alue aukeavat

10:45-10:59  Alkulämmittely
11:00 Lähtöryhmä 1 ( 11:00-11:30)

11:15-11:29  Alkulämmittely
11:30 Lähtöryhmä 2 ( 11:30-12:00)

11:45-11:59  Alkulämmittely
12:00 Lähtöryhmä 3 (12:00-12:30)

Maalifestareita järjestetään heti kun ensimmäiset juoksijat saapuvat maaliin ja ne jatkuvat tapahtuman loppuun asti.

14.30 Alue suljetaan

Saavuthan ajoissa (45 min ennen starttiasi), jotta sinulla on riittävästi aikaa jättää halutessasi tavaraa narikkaan ja osallistua alkulämmittelyyn! Alueella myynnissä myös virallisia Color Obstacle Rush -tuotteita.

2. Osallistujapaketin nouto

Osallistujapaketin voi noutaa tapahtumapäivänä ennen starttia tapahtuma-alueelta. Paketti sisältää osallistujarannekkeen, t-paidan, ja mahdolliset lisätuotteet, jotka olet tilannut ilmoittautumisesi yhteydessä. Osallistumismaksuun kuuluvan väripussin saat saapuessasi maaliin. Suosittelemme saapumaan alueelle vähintään 45 minuuttia ennen omaa starttiasi. Mukaan tarvitset sekä lipun että henkilöllisyystodistuksen.

Check-in-piste aukeaa klo 10:15 ja sulkeutuu 15 minuuttia ennen viimeistä starttia eli 11:45.

Voit esittää tilausvahvistuksen joko paperisena tai sähköisenä. Henkilöllisyyden todistamiseen riittää myös kuva tai kopio henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi valokuva puhelimessa henkilöllisyystodistuksesta riittää. Huomioithan muut osallistujat ja otat tarvittavat dokumentit jo valmiiksi esiin saapuessasi noutopisteelle.

Tapahtumarannekkeella pääset sisälle tapahtuma-alueelle sekä omassa startissasi radalle. Rannekkeen väri kertoo starttisi numeron. Ilman ranneketta et pääse tapahtuma-alueelle etkä radalle, joten ethän unohda tai kadota sitä!

Jos olet siirtänyt lippusi vuodelta 2020 ja olet ostanut yksittäisiä tuotteita, saat noudettua ne Storesta esittämällä alkuperäisen tilausvahvistuksen.

Osallistumistietoja voi vaihtaa viimeiseen ilmoittautumispäivään 5.8. saakka oman Rusher-profiilin kautta. Jos sairastut ennen tapahtumaa, laita osoitteeseen suomi@colorobstaclerush.com kopio lääkärintodistuksesta, niin autamme sinua siirtämään osallistumisesi toiseen tapahtumaan vuodelle 2022.

3. Varustautuminen

Tärkein varuste tapahtumassa on rento ja iloinen mieli. Jos koet naamiaisasun nostavan tunnelmaa, pue sellainen päällesi. Varmista kuitenkin, ettei asussasi ole teräviä osia tai mitään, jolla saatat epähuomiossa vahingoittaa kanssajuoksijoitasi tai esteitä tai jäädä kiinni esteisiin. Kukaan ei halua olla se tyyppi, joka puhkaisi vahingossa ilmatäytteisen esteen. Muutenkin kannattaa pukeutua mukaviin, sään mukaisiin vaatteisiin jotka saavat värjäytyä. Kaiken ylimääräisen tavaran voit jättää vartioituun narikkaan (ks. kohta 5).

4. Saapuminen tapahtumapaikalle

Tapahtuma-alue sijaitsee Turussa, Impivaaran Liikuntakeskuksella.
Osoite on: Kurrapolku 13, 20320 Turku.

Bussit
Busseilla 13, 2A & 2B pääset lähimmäksi tapahtuma-aluetta. Helpoiten julkisten liikennevälineiden aikataulut selviävät reittioppaasta.

Jos kuljet julkisilla kulkuvälineillä, suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet. Me pidämme väristä, mutta ihan jokainen bussikuski ei. Ottamalla vaihtovaatteet mukaan varmistat pääsysi julkisiin kulkuneuvoihin. Samoin oman auton sisäosat kannattaa suojata pyyhkeillä.

TIER-sähköpotkulaudat
Voit saapua paikan päälle myös TIER -sähköpotkulaudalla ja jättää sen tapahtuma-alueen yhteydessä olevaan potkulautaparkkiin. Toimi seuraavasti:

– Lataa TIER-appi ja syötä sinne koodi: VARIESTE21TIER.
– Koodilla saat käyttöösi ilmaisen avauksen ja 15 ajominuuttia.
– Huomioi muut tienkäyttäjät ja pysäköi ajo lopuksi vastuullisesti.

Suosittelemme hyödyntämään tämän huipputarjouksen, sillä tapahtumapaikalla on hyvin rajoitettu määrä parkkipaikkoja! Huom. tämä koodi on meidän etumme sinulle, joten ethän jaa koodia eteenpäin, sillä niitä on vain rajoitettu määrä.

5. Tavaroiden säilytys

Radalle kannattaa ottaa vain välttämättömimmät tavarat. Käsilaukut ja reput ovat juoksussa vain tiellä ja lisäksi saattavat aiheuttaa vaaratilanteita. Radalle pääsysi voidaan estää, jos mukanasi on haitallisia esineitä.

Tapahtuma-alueella on maksullinen narikka. Narikka maksaa 2 €. Varaa mukaan tasaraha. Tämän jälkeen jokainen vierailu narikassa kustantaa 1 €. Narikassa käy maksuvälineinä käteinen ja MobilePay. Otathan tarvittavat maksuvälineet esille jo jonottaessasi. Narikkatilaa on rajoitetusti, joten jätäthän urheilukassit ja matkalaukut kotiin.

Emme suosittele ottamaan arvotavaroita tapahtumaan. Jos haluat puhelimen mukaasi radalle, suosittelemme, että laitat sen käteen laitettavaan pidikkeeseen. Suosittelemme myös suojaamaan puhelimen kosteudelta ja väriltä esimerkiksi Minigrip-pussilla. Varmin suoja puhelimelle on kuitenkin jättää se narikkaan.

Tavarat jätetään narikkaan tapahtuma-alueen sisäpuolelta ja nouto tapahtuu alueen ulkopuolelta.

6. Lähdöt

Ajanhengen huomioiden, jokaisessa startissa on vain 200 juoksijaa, mutta jonojen välttämiseksi radalle pääsee aina noin 2-5 hengen ryhmissä kerrallaan. Olethan malttavainen! Kaikki pääsevät kyllä radalle.

Kaikki alle 15-vuotiaat saavat valkoisen rannekkeen. Heidän huoltajien rannekkeen väri määrittää heidän lähtöajan.

Jos olet nopea juoksija, kannattaa mennä lähtöryhmän eli starttiaitauksen alkupäähän. Jos taas aiot kävellä tai mukanasi on nuorempia lapsia, lähtöryhmän loppupää saattaa sopia sinulle paremmin. Kaikkihan me tahdomme, että matka kulkee mahdollisimman sujuvasti ja vähillä ruuhkilla. Varauduthan kuitenkin myös ajoittain hieman jonottamaan esteeseen pääsyä, koska turvallisuussyistä emme voi päästää montaa ihmistä kerralla esteisiin.

7. Esteet ja värit

Radan varrella on noin 20 erilaista estettä. Esteet ovat helppoja ja hauskoja, mutta ole silti tarkkaavainen aina ylittäessäsi estettä. Huomioi kanssaylittäjäsi. Color Obstacle Rush ei ole juoksukilpailu, vaan juoksubileet. Pidäthän siis huolta, että muillakin on hauskaa.

Kaikki esteet saa halutessaan kiertää. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta, ja jos olet huoltajana sitä nuoremmille, tehtäväsi on varmistaa, sopiiko este mukanasi oleville nuorille tai lapsille. Pääasiassa esteet on suunniteltu aikuisille.

Värjäyspisteitä radalla on kuusi. Väri on täysin luonnonmukaista, elintarvikevärein värjättyä maissitärkkelystä. Väri ei ole vaarallista, vaikka sitä söisikin (joskaan hyvää se ei välttämättä ole). Jos sinulla on jokin hengityselinsairaus, suosittelemme käyttämään hengityssuojainta tai huivia kasvojen edessä. Huivi suojaa myös niitä, jotka pelkäävät saavansa väriä naamaan. Tapahtuma-alueella myydään sekä huiveja että hengityssuojaimia.

Radan varrella on yksi juomapiste, jolla saa vettä. Niin ikään itse tapahtuma-alueelta löytyy myös yksi vesipiste.

8. Maaliintulo, maalifestarit ja väripussukat

Jokainen saa oman väripussukan ja mitalin heti maalissa. Väripusseja voi ostaa lisää Storesta tapahtuma-alueelta. Maalifestarit alkavat maalintulon jälkeen alueella lavan edessä. Festareilla voit itsekin heittää oman väripussukkasi sisällön ilmaan. Juontaja kyllä ohjeistaa oikean hetken. Maalifestareilla on myös hyvin suotavaa bilettää, vaikka olisi oman väripussukkansa jo käyttänyt! Muista silti antaa riittävästi tilaa kanssajuhlijoille.

9. Katsojat

Normaalioloissa katsojat olisivat tietysti tervetulleita. Tänä vuonna kuitenkin, jos vain mahdollista, niin jätetäänhän kannustusjoukot kotiin ja fiilistellään tapahtumaa perheen ja ystävien kesken vasta myöhemmin.

10. Myynti tapahtumapaikalla

Tapahtuma-alueella myydään Color Obstacle Rush -tuotteita Storessa.
Myynnissä on muun muassa seuraavia tuotteita:

Lisäväripussit
Aurinkolasit
Bandana
Gymsack
Silikoniranneke
Puhelinkotelo .

11. Alkoholi ja tupakointi

Alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Päihtyneitä henkilöitä ei päästetä radalle, ja tapahtumanjärjestäjällä on oikeus poistaa päihtyneet henkilöt tapahtuma-alueelta.

Tupakointi on kielletty kaikkialla tapahtuma-alueella ja radalla. Myös kaikki tulenteko on kielletty.

12. Turvallisuusjärjestelyt

Tapahtumaan osallistujien sekä työntekijöiden turvallisuus on meille aina ehdottoman tärkeää. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja/tai suosituksia koronavirukseen ja tähän poikkeukselliseen aikaan liittyen. Haluamme kuitenkin nostaa esiin muutamia turvallisuuteen liittyviä tekijöitä Color Obstacle Rush -tapahtumissa.

Olemme tehostaneet hygienia- ja siivouskäytäntöjämme tehdäksemme tapahtumasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuma-alueella on lisätty käsiendesinfiointimahdollisuuksia. Hygieniaa tapahtumassa on tehostettu myös niin, että esteitä ja muita osallistujien koskemia pintoja desinfioidaan useita kertoja päivässä.
Olemme myös varmistaneet, että ihmisillä on enemmän tilaa mahdollisissa jonoissa esimerkiksi check-inissä ja esteillä, joissa jonoa voi syntyä. Jätäthän myös itse riittävän välin edellisiin ihmisiin esteillä ja muualla tapahtumassa. Muistetaan siis turvaväli. 🙂

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Myös me varmistamme, että henkilökuntamme saapuu tapahtumaan vain täysin terveenä. Olemme kiinnittäneet näihin seikkoihin erityistä huomiota tarjotaksemme teille kaikille turvallisen ja hauskan tapahtuman! Turvallisuus on ylivoimaisesti tärkein prioriteettimme.

Käytäthän maskia tapahtumassa.

13. Jatkot

Tänä vuonna valitettavasti meillä ei ole vallitsevan tilanteen vuoksi järjestetty tapahtumajatkoja. Pidetään hauskaa tapahtumassa niidenkin edestä! 🙂

14. Valokuvaus

Tapahtuma-alueella ja radalla pyörii valo- ja videokuvaajia. Osa kuvaajista kuuluu viralliseen COR-tiimiin, osa on lehdistöä ja osa muuten vain kuvaamassa. On siis mahdollista, että kuvasi päätyy esimerkiksi lehteen tai sosiaaliseen mediaan. Me käytämme tapahtumasta otettuja kuvia markkinoinnissamme ja lisäksi parhaat kuvat julkaistaan tapahtuman jälkeen Facebookissa. Jos löydät kuvista itsesi tai kaverisi, käy tägäämässä!

Haluamme myös nähdä, millaisia kuvia sinä otat tapahtumasta! Viralliset hashtagit ovat #colorobstaclerush ja #rushfactory

15. Vakuutukset

Kilpailijat ovat itse vastuussa omista tapaturmavakuutuksistaan. Meillä on järjestäjän vastuuvakuutus, joka korvaa ainoastaan järjestäjän virheistä johtuneet vahingot.

Alueella on ensiapupiste, joka on auki koko tapahtuman ajan.

16. Puhdistautuminen tapahtuman jälkeen

Väri saattaa jäädä yllättävän tiukasti kiinni. Tässä muutamia vinkkejä, jotta puhdistautuminen sujuisi mahdollisimman helposti.

Valmistaudu etukäteen

Väri voi jäädä kiinni hiuksiin. Paras keino suojata hiukset on laittaa ne pipon, bandanan sisään turvaan. Bandanoita myydään myös tapahtumassa.

Silmien suojaksi suosittelemme laseja juoksun ajaksi. Aurinkolasit, uimalasit, laskettelulasit, sukelluslasit tai mitkä tahansa lasit käyvät kunhan ne suojaavat silmän ympäristöä. Piilolinssejä emme suosittele käytettävän. Aurinkolaseja myös myydään tapahtumassa!

Värijauhe lähtee pesemällä melkein mistä tahansa, mutta herkimmät ja rakkaimmat vaaleat vaatteet ja asusteet kannattaa suosiolla jättää kotiin.

Juoksun jälkeen

Kun juoksu on ohi ja maalifestarit juhlittu, kannattaa vielä puhdistautua ennen alueelta poistumista. Muutenkin suurin osa väristä kannattaa pöllyttää pois ennen pesua.

Väri ei välttämättä lähde kokonaan pois esimerkiksi puuvillapaidasta. Märkään kankaaseen väri tarttuu tiukemmin kuin kuivaan. Pese juoksussa käyttämäsi vaatteet ensimmäisellä kerralla erillään muusta pyykistä ja KYLMÄLLÄ vedellä.

Väri saattaa myös jäädä ihoon kiinni, erityisesti herkästi hikoileviin paikkoihin. Väri saattaa pysyä iholla, kuten hiuksissakin, pari pesukertaa, mutta lähtee kyllä varmasti pois lopulta.

17. Entä jos en voikaan osallistua?

Voi harmi! Jos et voi osallistua tapahtumaan terveydellisistä syistä, voit siirtää osallistumisesi toiseen Väriestejuoksuun vuoden 2021 tai 2022 aikana maksutta lähettämällä meille lääkärintodistuksen: suomi@colorobstaclerush.com.

Jos sinulla ei ole lääkärintodistusta, voit silti siirtää osallistumisen toiseen Väriestejuoksu-tapahtumaan vuoden 2021 tai 2022 aikana 10 euron siirtomaksua vastaan. Tässä tapauksessa tee siirto täältä.

Otathan siirtotapauksissa meihin aina yhteyttä ennen tapahtumaa, ei jälkikäteen.

Huomaathan, että voit muuttaa osallistujan nimeä maksutta mailitse tulleen linkin kautta, jolla otsikko: ”Tilaus Color Obstacle Rush Finland 2021 verkkokaupassa on valmis” tai myös tilauksen luoja voi tehdä muutoksia Siirtääksesi lipun toiselle henkilölle muuta vain osallistujan tiedot, tallenna muutokset ja lataa uusi lippu uudelle osallistujalle.

Osallistumismaksua ei palauteta.

Kaikki muutokset osallistujatietoihin on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä eli 5.8.2021.

Jos sinulla on ongelmia siirron kanssa tai jokin muu asia mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: suomi@colorobstaclerush.com.
Vastaamme kaikkiin viesteihin, mutta pientä viivettä saattaa ilmetä näin tapahtuman alla.

18. Tarkistuslista – mitä mukaan?

1. Lippu joko tulostettuna tai mobiililaitteelta näytettynä. Jos noudat tiimitoveriesikin paketit, varmista, että sinulla on heidänkin lippu mukana.

2. Kuvallinen henkilöllisyystodistus. Jos noudat ystäviesikin paketit, tarvitset kopiot heidänkin henkilöllisyystodistuksista. Alaikäisillä ei tarvitse olla todistusta, jos heidän vanhemmillaan on.

3. Kasvomaski ja terve iloinen itsesti.

4. Käteistä/MobilePay/Pankkikortti Storeen ja narikkaan, jos aiot käyttää palveluita.

Juoksua varten:

5. Soveltuvat vaatteet ja kengät

6. Aurinko- tai suojalasit.

Kotimatkalle:

7. Pyyhe, jätesäkkejä tai vaihtovaatteita suojaamaan kulkuvälineitä.

Nähdään tapahtumassa!
Värikkäin terveisin,
Color Obstacle Rush tiimi <3