Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Yhtiön uniikit, liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja ainutlaatuisia elämyksiä asiakkailleen vuodesta 2015 alkaen. Esimerkiksi Color Obstacle Rush tapahtuma on järjestetty jo yli 150 kertaa yli 400.000 asiakkaalle ympäri Eurooppaa.

Kansainvälisyydestään huolimatta päämaja ja suurin osa ydintiimistä ovat Suomessa. Haemme jatkuvasti rakennushenkilökuntaa Euroopan kiertueille, ole rohkeasti yhteydessä!

Työnkuvasi tapahtumassa on toimia osana tapahtuman rakennushenkilökuntaa. Työnkuva on tapahtuman rakentaminen, purkaminen sekä tapahtuman aikana tapahtuva yleinen tapahtumatyö. Työhön sisältyy myös teknisten laitteiden kanssa työskentelyä. Aikaisempi kokemus rakennustöistä, moottorilaitteiden käytöstä ja huollosta, työkalujen käyttämisestä ja teknisestä työstä katsotaan eduksi. Työ vaatii hyvää fysiikkaa ja pitkien päivien tekemistä.

Color Obstacle Rush kiertueita on kaksi, joista toinen kiertää Pohjoismaissa ja Euroopassa ja toinen vain Euroopassa (UK, Saksa, Ranska, Itävalta). Pohjoismaiden tapahtumissa työpäivät ovat perjantaisin ja lauantaisin sekä lisäksi torstai ja sunnuntai ovat usein matkustuspäiviä. Euroopan kiertueella tapahtumatyöt ajoittuvat perjantai-lauantaille tai lauantai-sunnuntaille ja arkipäivät vietetään tapahtumamaassa, matkustuspäiviä lukuun ottamatta, pääasiassa vapaalla.

Työssä pääset työskentelemään yhdessä innostavan ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä, mutta sinulta odotetaan kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Huomattavana etuna on CE ajo-oikeus sekä aliurakointimahdollisuus.

Työ tarjoaa sinulle haastavan ja monipuolisen työn kansainvälisessä ympäristössä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@colorobstaclerush.com
Ilmoitathan hakemuksessa kiinnostaako sinua enemmän Pohjoismaiden vai muun Euroopan kiertue. Pohjoismaiden kiertue ajoittuu ajalle touko-elokuu ja muun Euroopan kiertue ajalle huhti-lokakuu. Palkkaus on urakkaluontoinen.

Paikkakunta: Ympäri Eurooppaa

Palkka: sopimuksen mukaan, aliurankointimahdollisuudesta etua