KIITOS ILMOITTAUTUMISESTASI COLOR OBSTACLE RUSHIIN!

 

Ihan mahtavaa, että olet mukana! <3 Tässä ohjeet siihen, kuinka juoksupäivästä tulee mahdollisimman hyvä ja onnistunut kaikille. Kannattaa tutustua sisältöön huolella jo etukäteen.

Ensimmäiseksi ja erittäin tärkeäksi huomioksi asiaa lipuista. Tilauksen tekijä on saanut koko tilausta koskevan tilausvahvistuksen omaan sähköpostiinsa otsikolla: ”Kiitos Color Obstacle Rush Suomi tilauksestasi.” Toivoisimme, että esittäisitte nimenomaan tämän vahvistuksen ja kunkin osallistujan henkilöllisyystodistuksen saapuessanne noutamaan osallistujapaketteja. Tästä tilausvahvistuksesta näemme muun muassa lähtöryhmät, tilatut tuotteet ja mahdolliset early bird – swagbagit yhdellä vilkaisulla, mikä nopeuttaa check-in-pisteen toimintaa hurjasti. Mikäli tilausvahvistuksella on useampia lippuja, kannattaa saapua tapahtumaan yhdessä. Ethän unohda henkkareita ja turvavälejä.

Kaikille osallistujille on lähetetty lippusähköposti sisältäen tapahtuman yleiset ehdot heti ilmoittautumisen jälkeen otsikolla: ”Color Obstacle Rush Ticket.” Viestissä on linkki josta pääset tulostamaan lippusi. Voit myös näyttää lippusi kännykän ruudulta. Tästä kuitenkin valitettavasti uupuu lähtöryhmä, jonka takia pyydämmekin osallistujia tulemaan yhdessä tilauksen tekijän kanssa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi.

Jos jokin jäi askarruttamaan, otathan yhteyttä:

colorobstaclerush.fi/yhteys

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 6.8.2020 klo 23.59. Se on myös viimeinen päivä, jolloin voit vielä tehdä muutoksia ilmoittautumistietoihisi tai siirtää lippusi toiselle henkilölle. Huomioithan, että tämän jälkeen olemme kiireisiä tapahtuman valmisteluissa, emmekä välttämättä enää ehdi vastata sähköposteihin ja vastaamisessa saattaa ilmetä viivettä.

Ajankohtaisimmat infot ja päivitykset löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta:

facebook.com/events/405473906812403/

 

1. Aikataulu

Lauantai 8.8.2020

Color Obstacle Rush Helsinki, Vermon ravirata.

Osoite on Valjakkotie, 02600 Espoo.

10:30-13:15 Check-in-piste auki (täältä voit noutaa osallistumispakettisi)

10:30              Check in ja tapahtuma-alue aukeavat
11:15-11:29     Alkulämmittely

11:30               Lähtöryhmä 1 ( 11:30-12:00) 
11:45-11:59    Alkulämmittely
12:00               Lähtöryhmä 2 ( 12:00-12:30) 

12:15-12:29   Alkulämmittely
12:30               Lähtöryhmä 3 (12:30-13:00) 
12:45-12:59    Alkulämmittely
13:00               Lähtöryhmä 4 (13:00-13:30) 
13:15-13:29    Alkulämmittely
13:30               Lähtöryhmä 5 ( 13:30-14:00) 

Maalifestareita järjestetään heti kun ensimmäiset juoksijat saapuvat maaliin ja ne jatkuvat tapahtuman loppuun asti.

16.00 Alue suljetaan

Saavuthan ajoissa (60 min ennen starttiasi), jotta sinulla on riittävästi aikaa jättää halutessasi tavaraa narikkaan ja osallistua alkulämmittelyyn! Alueella myynnissä myös virallisia Color Obstacle Rush -tuotteita.

2. Osallistujapaketin nouto

Tilauksen tekijä on saanut koko tilausta koskevan tilausvahvistuksen omaan sähköpostiinsa otsikolla: ”Kiitos Color Obstacle Rush Suomi tilauksestasi.” Toivoisimme, että esittäisitte nimenomaan tämän vahvistuksen ja kunkin osallistujan henkilöllisyystodistuksen saapuessanne noutamaan osallistujapaketteja. Tästä tilausvahvistuksesta näemme muun muassa lähtöryhmät, tilatut tuotteet ja mahdolliset early bird – swagbagit yhdellä vilkaisulla, mikä nopeuttaa check-in-pisteen toimintaa hurjasti. Mikäli tilausvahvistuksella on useampia lippuja, kannattaa saapua tapahtumaan yhdessä. Ethän unohda henkkareita ja turvavälejä.

Kaikille osallistujille on lähetetty lippusähköposti sisältäen tapahtuman yleiset ehdot heti ilmoittautumisen jälkeen otsikolla: ”Color Obstacle Rush Ticket.” Tästä kuitenkin uupuu valitsemasi lähtöryhmä ja mahdolliset tuotteet, joten on toivottavaa saapua tilauksen tekijän kanssa.

Voit esittää tilausvahvistuksen joko paperisena tai sähköisenä. Henkilöllisyyden todistamiseen riittää myös kuva tai kopio henkilöllisyystodistuksesta, esimerkiksi valokuva puhelimessa henkilöllisyystodistuksesta riittää. Huomioithan muut osallistujat ja otat tarvittavat dokumentit jo valmiiksi esiin saapuessasi noutopisteelle.

Osallistujapaketin voi noutaa tapahtumapäivänä ennen starttia tapahtuma-alueelta. Paketti sisältää osallistujarannekkeen, t-paidan, ja mahdolliset lisätuotteet ja lisävärit, jotka olet tilannut ilmoittautumisesi yhteydessä. Osallistumismaksuun kuuluvan väripussin saat saapuessasi maaliin. Check-in-piste aukeaa klo 10.30. Suosittelemme saapumaan alueelle vähintään 60 minuuttia ennen omaa starttiasi. Mukaan tarvitset sekä lipun (=tilausvahvistus) että henkilöllisyystodistuksen. Check-in piste sulkeutuu 15 minuuttia ennen viimeistä starttia, eli 13:15.

Tapahtumarannekkeella pääset sisälle tapahtuma-alueelle sekä omassa startissasi radalle. Rannekkeen väri kertoo starttisi numeron. Ilman ranneketta et pääse tapahtuma-alueelle etkä radalle, joten ethän unohda tai kadota sitä!

Tilauksen luoja on saanut tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Jos et ole vielä saanut sitä sähköpostiisi tai se on kadonnut, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme: suomi@colorobstaclerush.com. Tarkista kuitenkin ensin, että ilmoittautumisvahvistus ei ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon. Tilausvahvistusmailin otsikkoaihe on ”Kiitos Color Obstacle Rush Suomi tilauksestasi.”

Osallistumistietoja voi vaihtaa viimeiseen ilmoittautumispäivään 6.8. saakka oman Rusher-profiilin kautta. Jos sairastut ennen tapahtumaa, laita osoitteeseen suomi@colorobstaclerush.com kopio lääkärintodistuksesta, niin autamme sinua siirtämään osallistumisesi toiseen tapahtumaan vuodelle 2021.

3. Varustautuminen

Tärkein varuste tapahtumassa on rento ja iloinen mieli. Jos koet naamiaisasun nostavan tunnelmaa, pue sellainen päällesi. Varmista kuitenkin, ettei asussasi ole teräviä osia tai mitään, jolla saatat epähuomiossa vahingoittaa kanssajuoksijoitasi tai esteitä tai jäädä kiinni esteisiin. Kukaan ei halua olla se tyyppi, joka puhkaisi vahingossa ilmatäytteisen esteen. Muutenkin kannattaa pukeutua mukaviin, sään mukaisiin vaatteisiin jotka saavat värjäytyä. Kaiken ylimääräisen tavaran voit jättää vartioituun narikkaan (ks. kohta 5).

4. Saapuminen tapahtumapaikalle

Tapahtuma-alue sijaitsee Helsingin ja Espoon rajalla osoitteessa Valjakkotie. Paikan päälle pääsee kätevästi julkisilla monesta eri suunnasta, esimerkiksi bussit ja lähijunat kulkevat kävelyetäisyydelle Vermosta.

Bussit

  • Elielinaukiolta (laituri 22) bussi 235 sekä Kampista bussi 39 Pitäjänmäentielle
  • Hernesaaresta Kampin kautta bussi 14 ja Kalasatamasta bussi 59 Pajamäkeen
  • Merihaasta Hakaniemen ja Töölön kautta bussi 502 Perkkaalle
  • Tapiolasta bussi 113 Perkkaalle

Lähijunat

  • A-junat Helsingin rautatieasemalta Mäkkylän asemalle.

Helpoiten julkisten liikennevälineiden aikataulut selviävät reittioppaasta:

https://www.reittiopas.fi/

Vermoon on helppo tulla omalla autolla. Kehä I:ltä tultaessa viitoitus radalle alkaa Leppävaaran Sellolta. Paikoitustilaa on n. 550 autolle. Käyntiosoite: Valjakkotie, 02600 Espoo. Parkkimaksu omalla autolla on 3€. Maksutapana käy käteinen (otathan tasarahan) tai MobilePay.

Jos kuljet julkisilla kulkuvälineillä, suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet. Me pidämme väristä, mutta ihan jokainen bussikuski ei. Ottamalla vaihtovaatteet mukaan varmistat pääsysi julkisiin kulkuneuvoihin. Samoin oman auton sisäosat kannattaa suojata pyyhkeillä, peitteillä tai paikanpäällä myytävillä penkinsuojilla.

5. Tavaroiden säilytys

Radalle kannattaa ottaa vain välttämättömimmät tavarat. Käsilaukut ja reput ovat juoksussa vain tiellä ja lisäksi saattavat aiheuttaa vaaratilanteita. Radalle pääsysi voidaan estää, jos mukanasi on haitallisia esineitä.

Tapahtuma-alueella on maksullinen narikka. Narikka maksaa 2 €. Varaa mukaan tasaraha. Tämän jälkeen jokainen vierailu narikassa kustantaa 1 €. Narikassa käy maksuvälineinä käteinen ja MobilePay. Otathan tarvittavat maksuvälineet esille jo jonottaessasi.  Narikkatilaa on rajoitetusti, joten jätäthän urheilukassit ja matkalaukut kotiin.

Emme suosittele ottamaan arvotavaroita tapahtumaan. Jos haluat puhelimen mukaasi radalle, suosittelemme, että laitat sen käteen laitettavaan pidikkeeseen. Suosittelemme myös suojaamaan puhelimen kosteudelta ja väriltä esimerkiksi Minigrip-pussilla, joita myydään myös tapahtuma-alueella. Varmin suoja puhelimelle on kuitenkin jättää se narikkaan.

Tavarat narikkaan jätetään tapahtuma-alueen sisäpuolelta ja nouto tapahtuu alueen ulkopuolelta.

6. Lähtöryhmät

Jokaisessa startissa on noin 500 juoksijaa, mutta jonojen välttämiseksi radalle pääsee aina noin 2-5 hengen ryhmissä kerrallaan. Olethan malttavainen! Kaikki pääsevät kyllä radalle.

Voit tarkistaa rannekkeesi väristä, koska on oma vuorosi:

PINKIT lähtevät kello 11:30-12:00

SINISET lähtevät kello 12:00-12:30

ORANSSIT lähtevät kello 12:30-13:00

VIHREÄT lähtevät kello 13:00-13:30

PINKIT lähtevät kello 13:30-14:00

Kaikki alle 15-vuotiaat saavat valkoisen rannekkeen. Heidän huoltajien rannekkeen väri määrittää heidän lähtöajan.

Jos olet nopea juoksija, kannattaa mennä lähtöryhmän eli starttiaitauksen alkupäähän. Jos taas aiot kävellä tai mukanasi on nuorempia lapsia, lähtöryhmän loppupää saattaa sopia sinulle paremmin. Kaikkihan me tahdomme, että matka kulkee mahdollisimman sujuvasti ja vähillä ruuhkilla. Varauduthan kuitenkin myös ajoittain hieman jonottamaan esteeseen pääsyä, koska turvallisuussyistä emme voi päästää montaa ihmistä kerralla esteisiin.

7. Esteet ja väri

Radan varrella on noin 20 erilaista estettä. Esteet ovat helppoja ja hauskoja, mutta ole silti tarkkaavainen aina ylittäessäsi estettä. Huomioi kanssaylittäjäsi. Color Obstacle Rush ei ole juoksukilpailu, vaan juoksubileet. Pidäthän siis huolta, että muillakin on hauskaa. 😉

Kaikki esteet saa halutessaan kiertää. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta, ja jos olet huoltajana sitä nuoremmille, tehtäväsi on varmistaa, sopiiko este mukanasi oleville nuorille tai lapsille. Pääasiassa esteet on suunniteltu aikuisille.

Värjäyspisteitä radalla on kuusi. Väri on täysin luonnonmukaista, elintarvikevärein värjättyä maissitärkkelystä. Väri ei ole vaarallista, vaikka sitä söisikin (joskaan hyvää se ei välttämättä ole). Jos sinulla on jokin hengityselinsairaus, suosittelemme käyttämään hengityssuojainta tai huivia kasvojen edessä. Huivi suojaa myös niitä, jotka pelkäävät saavansa väriä naamaan. Tapahtuma-alueella myydään sekä huiveja että hengityssuojaimia.

Radan varrella on yksi juomapiste, jolla saa vettä. Niin ikään itse tapahtuma-alueelta löytyy myös yksi vesipiste.

8. Maaliintulo, maalifestarit ja väripussukat

Jokainen saa oman väripussukan ja mitalin heti maalissa. Jos olet tilannut ilmoittautuessasi ylimääräisiä väripusseja, saat ne jo tapahtuman check-inissä mistä saat myös osallistujapaidan. Väripusseja voi ostaa lisää Storesta tapahtuma-alueelta.

Maalifestarit alkavat maalintulon jälkeen alueella lavan edessä. Festareilla voit itsekin heittää oman väripussukkasi sisällön ilmaan. Juontaja kyllä ohjeistaa oikean hetken. Maalifestareilla on myös hyvin suotavaa bilettää, vaikka olisi oman väripussukkansa jo käyttänyt!

9. Katsojat

Normaalioloissa katsojat olisivat tietysti tervettulleita. Tänä vuonna kuitenkin, jos vain mahdollista, niin jätetäänhän kannustusjoukot kotiin ja fiilistellään tapahtumaa perheen ja ystävien kesken vasta myöhemmin.

10. Myynti tapahtumapaikalla

Tapahtuma-alueella myydään Color Obstacle Rush -tuotteita Storessa.

Myynnissä on muun muassa seuraavia tuotteita:

Lisäväripussit 2 €/kpl ja 6 €/3kpl

Aurinkolasit 7 €

Bandana 7 €

Gymsack 9 €

Silikoniranneke 2 €

Tutu 5 €

nine-pine.com -urheiluvaatteet

Leggings 65 €

Hoodie 45 €

Running Utility Waistband 32€

Move Shift Bra 37 €

Train Hard Longline Bra 37 €

Fabric Resistance Band 32 €

11. Alkoholi ja tupakointi

Alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Päihtyneitä henkilöitä ei päästetä radalle, ja tapahtumanjärjestäjällä on oikeus poistaa päihtyneet henkilöt tapahtuma-alueelta.

Tupakointi on kielletty kaikkialla tapahtuma-alueella ja radalla. Myös kaikki tulenteko on kielletty.

12. Corona-lisä

Tapahtumaan osallistujien sekä työntekijöiden turvallisuus on meille aina ehdottoman tärkeää. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja/tai suosituksia koronavirukseen ja tähän poikkeukselliseen aikaan liittyen. Haluamme kuitenkin nostaa esiin muutamia turvallisuuteen liittyviä tekijöitä Color Obstacle Rush -tapahtumassa.

Olemme tehostaneet hygienia- ja siivouskäytäntöjämme tehdäksemme tapahtumasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuma-alueella on lisätty käsiendesinfiointimahdollisuuksia. Hygieniaa tapahtumassa on tehostettu myös niin, että esteitä, kengurupalloja ja muita osallistujien koskemia pintoja desinfioidaan useita kertoja päivässä. Lisäksi käytämme esteiden desinfioimiseen otsonointia tapahtumien välissä.

Olemme myös varmistaneet, että ihmisillä on enemmän tilaa mahdollisissa jonoissa esimerkiksi check-inissä ja esteillä, joissa jonoa voi syntyä. Jätäthän myös itse riittävän välin edellisiin ihmisiin esteillä ja muualla tapahtumassa.

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Myös me varmistamme, että henkilökuntamme saapuu tapahtumaan vain täysin terveenä.

Olemme kiinnittäneet näihin seikkoihin erityistä huomiota tarjotaksemme teille kaikille turvallisen ja hauskan tapahtuman! Turvallisuus on ylivoimaisesti tärkein prioriteettimme.

13. Jatkot

Tänä vuonna valitettavasti meillä ei ole vallitsevan tilanteen vuoksi järjestetty tapahtumajatkoja. Pidetään hauskaa tapahtumassa niidenkin edestä! 🙂

14. Valokuvaus

Tapahtuma-alueella ja radalla pyörii valo- ja videokuvaajia. Osa kuvaajista kuuluu viralliseen COR-tiimiin, osa on lehdistöä ja osa muuten vain kuvaamassa. On siis mahdollista, että kuvasi päätyy esimerkiksi lehteen tai sosiaaliseen mediaan. Me käytämme tapahtumasta otettuja kuvia markkinoinnissamme ja lisäksi parhaat kuvat julkaistaan tapahtuman jälkeen Facebookissa. Jos löydät kuvista itsesi tai kaverisi, käy tägäämässä!

Haluamme myös nähdä, millaisia kuvia sinä otat tapahtumasta! Viralliset hashtagit ovat #colorobstaclerush ja #rushfactory

15. Vakuutukset

Kilpailijat ovat itse vastuussa omista tapaturmavakuutuksistaan. Meillä on järjestäjän vastuuvakuutus, joka korvaa ainoastaan järjestäjän virheistä johtuneet vahingot.

Alueella on ensiapupiste, joka on auki koko tapahtuman ajan.

16. Puhdistautuminen tapahtuman jälkeen

Väri saattaa jäädä yllättävän tiukasti kiinni. Tässä muutamia vinkkejä, jotta puhdistautuminen sujuisi mahdollisimman helposti.

Valmistaudu etukäteen

Väri voi jäädä kiinni hiuksiin. Etenkin, jos hiuksesi ovat vaaleat, hiusten öljyäminen etukäteen voi auttaa. Kookosöljy tai oliiviöljy, mutta myös hiuksiin jätettävä hoitoaine, auttavat. Pääasiassa väri lähtee pesussa ilmankin, mutta toisinaan joillakuilla on ollut pari päivää pinkit tai siniset hiukset.

Paras keino suojata hiukset on laittaa ne pipon, bandanan sisään turvaan. Bandanoita myydään myös tapahtumassa.

Silmien suojaksi suosittelemme laseja juoksun ajaksi. Aurinkolasit, uimalasit, laskettelulasit, sukelluslasit tai mitkä tahansa lasit käyvät kunhan ne suojaavat silmän ympäristöä. Piilolinssejä emme suosittele käytettävän. Aurinkolaseja myös myydään tapahtumassa!

Värijauhe lähtee pesemällä melkein mistä tahansa, mutta herkimmät vaaleat vaatteet ja asusteet kannattaa suosiolla jättää kotiin.

Juoksun jälkeen

Kun juoksu on ohi ja maalifestarit juhlittu, kannattaa vielä puhdistautua ennen alueelta poistumista. Muutenkin suurin osa väristä kannattaa pöllyttää pois ennen pesua.

Hiusten puhdistus: kampaa mahdollisimman paljon väriä pois jo kuivista hiuksista. Sen jälkeen huuhtele hiuksesi VIILEÄLLÄ vedellä. Tämän jälkeen hiukset pestään ihan normaalisti. Viimeisimpienkin värien pitäisi lähteä parilla pesukerralla.

Väri ei välttämättä lähde kokonaan pois esimerkiksi puuvillapaidasta. Märkään kankaaseen väri tarttuu tiukemmin kuin kuivaan. Pese juoksussa käyttämäsi vaatteet ensimmäisellä kerralla erillään muusta pyykistä ja KYLMÄLLÄ vedellä.

Väri saattaa myös jäädä ihoon kiinni, erityisesti herkästi hikoileviin paikkoihin. Väri saattaa pysyä iholla, kuten hiuksissakin, pari pesukertaa, mutta lähtee kyllä varmasti pois lopulta.

17. Entä jos en voikaan osallistua?

Voi harmi! Jos et voi osallistua tapahtumaan terveydellisistä syistä, voit siirtää osallistumisesi toiseen Väriestejuoksuun vuoden 2020 tai 2021 aikana maksutta lähettämällä meille lääkärintodistuksen: suomi@colorobstaclerush.com

Jos sinulla ei ole lääkärintodistusta, voit silti siirtää osallistumisen toiseen Väriestejuoksu-tapahtumaan vuoden 2020 tai 2021 aikana 10 euron siirtomaksua vastaan. Tässä tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Otathan siirtotapauksissa meihin aina yhteyttä ennen tapahtumaa, ei jälkikäteen.

Huomaathan, että voit muuttaa osallistujan nimeä maksutta mailitse tulleen linkin kautta, jolla otsikko:”Color Obstacle Rush Ticket” tai myös tilauksen luoja voi tehdä muutoksia Rusher-profiilissa. Siirtääksesi lipun toiselle henkilölle muuta vain osallistujan tiedot, tallenna muutokset ja lataa uusi lippu uudelle osallistujalle.

Jos sinulla on ongelmia siirron kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

suomi@colorobstaclerush.com

Osallistumismaksua ei palauteta.

Kaikki muutokset osallistujatietoihin on tehtävä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä eli 6.8.2020.

18. Tarkistuslista – mitä mukaan?

1. Tilausvahvistus joko tulostettuna tai mobiililaitteelta näytettynä. Jos noudat tiimitoveriesikin paketit, varmista, että sinulla on heidänkin tilausvahvistus mukana. Lippusähköposti on lähetetty heti ilmoittuautumisesi jälkeen otsikolla ”Kiitos Color Obstacle Rush Suomi tilauksestasi.”

2. Kuvallinen henkilöllisyystodistus. Jos noudat ystäviesikin paketit, tarvitset kopiot heidänkin henkilöllisyystodistuksista. Alaikäisillä ei tarvitse olla todistusta, jos heidän vanhemmillaan on. Jos noudat suurelle ryhmälle (yli 10 henkeä) eikä sinulla ole mahdollista saada kaikkien henkilöllisyystodistuksien kopioita, otathan yhteyttä etukäteen mahdollisimman pian: suomi@colorobstaclerush.com

3. Käteistä/MobilePay/Pankkikortti Storeen ja narikkaan, jos aiot käyttää palveluita.

Juoksua varten:

5. Soveltuvat vaatteet ja kengät

6. Aurinko- tai suojalasit.

Kotimatkalle:

7. Pyyhe, jätesäkkejä tai vaihtovaatteita suojaamaan kulkuvälineitä.

 

Nähdään tapahtumassa!