Tapahtumaan osallistujien sekä työntekijöiden turvallisuus on meille aina ehdottoman tärkeää. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja/tai suosituksia koronavirukseen ja tähän poikkeukselliseen aikaan liittyen. Haluamme kuitenkin nostaa esiin muutamia turvallisuuteen liittyviä tekijöitä Color Obstacle Rush -tapahtumissa. 

Olemme tehostaneet hygienia- ja siivouskäytäntöjämme tehdäksemme tapahtumasta mahdollisimman turvallisen. Tapahtuma-alueella on lisätty käsiendesinfiointimahdollisuuksia. Hygieniaa tapahtumassa on tehostettu myös niin, että esteitä, kengurupalloja ja muita osallistujien koskemia pintoja desinfioidaan useita kertoja päivässä. Lisäksi käytämme esteiden desinfioimiseen otsonointia tapahtumien välissä.

Olemme myös varmistaneet, että ihmisillä on enemmän tilaa mahdollisissa jonoissa esimerkiksi check-inissä ja esteillä, joissa jonoa voi syntyä. Jätäthän myös itse riittävän välin edellisiin ihmisiin esteillä ja muualla tapahtumassa.

Saavuthan tapahtumaan vain terveenä. Myös me varmistamme, että henkilökuntamme saapuu tapahtumaan vain täysin terveenä.

Olemme kiinnittäneet näihin seikkoihin erityistä huomiota tarjotaksemme teille kaikille turvallisen ja hauskan tapahtuman! Turvallisuus on ylivoimaisesti tärkein prioriteettimme.

Nähdään tapahtumassa!

>>Corona Info<<