Useimmin kysytyt kysymykset

Saat nopeimman vastauksen tutustumalla usein kysyttyihin kysymyksiimme.
Jos et löydä sieltä vastausta, voit ottaa meihin yhteyttä chatissamme.

Ennen ostoa:

Mitä jos sataa?

Sitten pidämme hauskaa sateessa! Niin kauan kuin suurempia hirmumyrskyjä ei ole näköpiirissä, tapahtuma järjestetään. Seuraa tapahtuman Facebook-sivuja saadaksesi uusimman tiedon käytännön asioista. Sade voi tehdä radan suorittamisesta hieman hitaampaa, joten voit joutua odottamaan pääsyä joihinkin esteisiin. Lähtöjen juoksijamäärät on suunniteltu niin, että isoja ruuhkia ei pitäisi syntyä sateellakaan.

Kuinka noudan oheistuotteeni?

Kaikki tuotteet, niin ilmoittautumiseen kuuluvat kuin ostetut tuotteet, voi noutaa tapahtumapäivänä tapahtuman pre-order pick-up pointilta.

Väripussukat annetaan osallistujille aina tapahtumassa maaliviivalla juoksun jälkeen. Saavuthan tapahtumapaikalle noin tunti ennen starttiasi, jotta sinulla on varmasti riittävästi aikaa tuotteiden noutoon, narikkaan sekä alkulämmittelyyn.

Onko tapahtumassa pysäköintimahdollisuutta?

Pysäköintimahdollisuudet vaihtelevat paikkakunnittain. Ilmoitamme pysäköintimahdollisuuksista infokirjeessämme, jonka lähetämme osallistujillemme sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Voinko ottaa mukaani action-kamerani tai selfie-tikkuni?

Selfie-tikut ovat kiellettyjä tapahtumassa turvallisuussyistä, mutta kamerat ovat täysin sallittuja ja myös toivottuja! Haluaisimme mielellämme myös nähdä upeat kuvat, joita tapahtumassa otat – jos jaat kuvia sosiaalisessa mediassa, käytäthän hashtagia #colorobstaclerush ja #rushfactory, niin mekin löydämme ne! 🙂

Jos haluat pitää action-kameraa (kuten GoProta) mukanasi juoksussa esimerkiksi rinnan ympäri tulevissa kiinnitysvaljaissa, varmistathan ennen tapahtumaa, että valjaat ovat turvalliset ja sen klipsilukot aukeavat helposti, jos valjaat jäävät vahingossa kiinni esteisiin.

Voinko ottaa puhelimeni mukaan juoksuun?

Voit säilyttää puhelintasi juoksun ajan vaikka käsivarsikotelossa tai aina yhtä trendikkäässä vyölaukussa. Huomioithan kuitenkin, että radalla on vaahtoa ja vesiroiskeita (Jei!), joten on mahdollista, että puhelin kastuu juoksun aikana, jollet kierrä ”märkiä” esteitä. Voit myös säilyttää puhelinta kirkkaassa uudelleensuljettavassa säilytyspussissa, mutta joitain esteitä voi olla vaikea suorittaa puhelin kädessä.

En pysty osallistumaan tapahtumaan, voinko saada rahani takaisin?

Ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta osallistumismaksuja. Voit kuitenkin joko antaa tai myydä lippusi toiselle henkilölle sillä lipuissa ei ole osallistujien nimiä.

Voinko myydä lippuni toiselle henkilölle?

Tottakai voit!
Lipuissa ei ole osallistujien henkilötietoja.

Haluan tehdä muutoksia lippuuni

Joskus elämässä tapahtuu ja muutoksia on tehtävä! Voit muuttaa alkamisaikaa ostamalla lippuusi supervoiman "Mikä tahansa alkamisaika". Kun olet tehnyt ostoksen, näytä alkuperäinen lippusi ja tilausvahvistus lähtöselvityshenkilökunnalle.

Osta "Vapaa lähtöaika"

Jos haluat vaihtaa toiseen tapahtumaan: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat lisätietoja. Tapahtumien väliset siirrot maksavat 10 €/per lippu. Lääkärintodistuksella siirto on ilmainen.

Mistä värijauhe on tehty?

Jauhe on elintarvikevärein värjättyä maissitärkkelystä, ja kaikki ainesosat ovat Elintarviketurvallisuusviraston hyväksymiä.

Ovatko katsojat tervetulleita tapahtumaan?

Kyllä, nyt myös läheisesi voivat osallistua kokemukseen! Heille sisäänpääsy festivaalikylään maksaa vain 7 €. Huomaa, että tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn vain festivaalikylään. Näin ollen osallistuminen lämmittelyyn tai esteradalle ei sisälly lipun hintaan.

Onko paikalla valokuvaajia?

Rakastamme valokuvia! Radan varrella on yksi tai useampi ammattivalokuvaaja, jotka ikuistavat Rushin. Kuvat julkaistaan Color Obstacle Rushin Facebook-sivulla ja täällä colorobstaclerushphotos.com-sivustolla kunkin tapahtuman jälkeen. Käytämme kuvia myös mainoksissamme tulevaisuudessa.

Valitettavasti he eivät pysty kuvaamaan kaikkia, joten jos haluat ottaa omia kuvia, voit laittaa matkapuhelimesi tai kamerasi läpinäkyvään vetoketjulliseen pussiin ja ottaa runsaasti omia kuvia matkan varrella. Joissakin puhallettavissa esteissä voi olla vaikea liikkua kännykkä tai kamera kädessä, joten jos otat oman laitteesi mukaan, varmista, että sinulla on turvallinen paikka, jossa voit säilyttää sitä. Huomioithan, että kurssin aikana roiskuu värijauhetta, vaahtoa ja vettä.

Color Obstacle Rush kuvagalleria

Colorobstaclerushphotos.com-sivustolla näet laajan kuvagallerian tapahtumistamme ympäri Eurooppaa.

Esteettömyys

Vaikka 5 km:n reitin läpikäyminen esimerkiksi pyörätuolilla voi olla hieman haastavaa, koska tapahtumapaikkojen maasto on hieman epätasaista, enimmäkseen hiekkaa ja ruohoa, emme kiellä pääsyä keneltäkään, jolla on lippu tapahtumaan! Vaikka kaikki esteet eivät olekaan esteettömiä, voit tulla nauttimaan tapahtumasta ja juhlatunnelmasta. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhden avustajan mukaan tapahtumaan maksutta 😊.
Ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset lipun avustajallesi. Festivaalialueella on aina myös esteetön wc.

Vastuullisuus

VASTUULLISUUS
Vastuullisuus on aina ollut Color Obstacle Rushille tärkeää, ensimmäisestä päivästä lähtien vuonna 2014.

Ympäristö

Ympäristöstä huolehtiminen on luonnollisesti tärkeää kaikille. Olimme yksi ensimmäisistä, jotka vaihtoivat värijauhepussit muovista paperiin. Jauhe on maissitärkkelystä, joten siitä ei ole haittaa ympäristölle. Myös kaikki tapahtumassa tarjottavat vesikupit on valmistettu paperista, ja olemme jo vuosia tehneet yhdessä tavarantoimittajiemme kanssa töitä pakkausmateriaalien vähentämiseksi ja tilan säästämiseksi tuotteiden kuljetuksen eri vaiheissa.

Tapahtumaamme kuuluu myös kauppatavaraa, kuten aurinkolaseja, bandanat ja muita vastaavia tuotteita. Pyrimme suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteemme niin, että niitä voidaan käyttää myös tapahtuman ulkopuolella, eikä vain kertakäyttöön. Kuuntelemme myös palautetta tavaroistamme ja olemme esimerkiksi jättäneet finaalimitalit pois asiakaspalautteen perusteella. Sittemmin olemme toimittaneet sähköisiä Finisher-sertifikaatteja vaihtoehtoiseksi tavaksi muistaa päivää.

Tapahtuman aikana käytämme bensiinipuhaltimia puhallettaviin esineisiin, mikä on ainoa mahdollinen tapa puhaltaa esteet 5 kilometrin pituisella radalla. Sähköpuhaltimien käyttö (jota olemme myös kokeilleet) edellyttäisi suurten generaattoreiden lähettämistä jokaiseen tapahtumaan, mikä tekee siitä vähemmän houkuttelevan. Pyrimme myös kierrättämään kaiken mahdollisen jätteen tapahtumassa, josta suurin osa on pahvia ja paperia.

Kiertävien tapahtumien järjestäjänä suuri osa ympäristöjalanjäljestämme syntyy kuljetuksista, sekä materiaalin että ihmisten kuljetuksista. Esimerkkinä mainittakoon, että ennen järjestimme itse samoja tapahtumia kahdella täysikokoisella kuorma-autolla ja kahdella henkilökuljetusautolla, kun nykyään teemme kiertueita yhdellä täysikokoisella kuorma-autolla ja yhdellä henkilökuljetusautolla, mutta silti meillä on enemmän esteitä ja aktiviteetteja teille, asiakkaillemme. Jo pelkästään tämä on vähentänyt hiilijalanjälkeämme merkittävästi. Jotkin Euroopan laajuisesti kiertävät yhtyeet kuljettavat esimerkiksi yli 50 kuorma-auton verran kalustoa keikalta toiselle, ja vaikka tämä ei tietenkään ole sama asia kuin meidän tapahtumamme, olemme mielestämme tässä asiassa ylittäneet ja onnistuneet todella hyvin.

Toinen kiertuepohjaisen liiketoimintamallimme etu on se, että olemme viimeistelleet kaikki tapahtumiin liittyvät pystytys- ja purkamismenettelyt. Tämä tarkoittaa, että voimme tehdä kaiken pienellä ammattilaisten ryhmällä. Seitsemän tapahtuma-asiantuntijaa kokoaa tapahtuman edellisenä päivänä ja purkaa kaiken heti tapahtuman jälkeen. Tämä tarkoittaa vähemmän lentoja ja vähemmän ihmisiä, jotka siirtyvät tapahtumasta toiseen. Tapahtuman ajaksi palkkaamme aina paikallisia työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Yhden kauden aikana työllistämme noin 2000 tapahtumien tukihenkilöä sekä oman 20 tapahtuma-asiantuntijan ryhmämme. Tapahtumissamme käytämme myös paikallisten yrittäjien palveluita, jotka vaihtelevat ruokarekoista siirrettävien leivänpaahtimien toimittajiin. Meille on tärkeää tukea ja tehdä yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa tapahtumissamme.

Osallistujat ja hyväntekeväisyys

Te, osallistujat, olette syy siihen, että teemme tätä. Hymyjen näkeminen, naurujen kuuleminen ja kaikkien värikkäiden kasvojen näkeminen saavat meidät jaksamaan kylmän talven läpi. Vuosien varrella te, upeat osallistujat, olette myös lahjoittaneet yli 300 000 euroa eri hyväntekeväisyysjärjestöille. Emme voisi olla ylpeämpiä teistä kaikista! Tapahtumassa pyydämme kaikkia olemaan kunnioittavia ja huolehtimaan muista osallistujista. Jos näet jotain epäkunnioitettavaa, ilmoita siitä työntekijöillemme, niin hoidamme asian välittömästi. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaista häiriökäyttäytymistä kohtaan tapahtumassa. Color Obstacle Rush on hauskanpitopaikka kaikille!

Esteettömyys ja turvallisuus

Osallistujien ja työntekijöiden esteettömyys ja turvallisuus ovat meille aina äärimmäisen tärkeitä. Esteet ovat meidän suunnittelemamme, ja osallistujiemme turvallisuus on ykkösasia esteitä luodessamme. Työpaikkana pyrimme olemaan avoin ja vastaanottavainen, syrjimätön ympäristö, jossa jokainen hyväksytään sellaisena kuin hän on.

Voinko tulla vapaaehtoiseksi tapahtumaan?

Tottakai voit tulla! Mikäli sinua tai ystäväporukkaasi kiinnostaa työskennellä tapahtumassa se on mahdollista. Töitä on tarjolla tapahtumapäivänä erilaisissa tehtävissä. Lisätietoa TÄÄLTÄ.

Kysymykseeni ei ole vastattu tässä FAQ:ssa, mitä voin tehdä?

Suurin osa vastauksista kysymyksiin löytyy sivuston chatbotista. Jos et silti löydä vastausta. Lähetä viesti chatbotille kirjoittamalla chatissa "lähetä viesti".

Tapahtumaa koskevat kysymykset:

Ikäraja

Color Obstacle Rush on tapahtuma kaikille vähintään 12-vuotiaille. Ilmatäytteiset esteet on kuitenkin suunniteltu aikuisille, joten ne saattavat olla haastavia lapsille. 12-15-vuotiailla osallistujilla on oltava koko ajan aikuinen (vähintään 18-vuotias) mukana tapahtumassa. Yksi huoltaja voi huolehtia enintään viidestä alaikäisestä tapahtuman aikana. Huomaa, että huoltajan on oltava tapahtumaan rekisteröitynyt osallistuja samassa lähtöryhmässä kuin alaikäinen. 16-17-vuotiaat osallistujat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajaa; huomioithan kuitenkin, että vanhemman/huoltajan on allekirjoitettava vastuuvapautuslomake ja ehdot alaikäisen puolesta.

Mitä saan, kun rekisteröidyn?

Sen lisäksi, että osallistut elämäsi hauskimpaan juoksukokemukseen, saat myös virallisen Color Obstacle Rush T-paidan ja henkilökohtaisen väripaketin.

Minkälaisia esteet ovat tapahtumassa?

Tarjolla on paljon erilaisia puhallettavia esteitä, vaahtomuovia, musiikkia, liukumäkiä ja muita hauskoja yllätyksiä. Huomaathan, että pidätämme oikeuden tehdä muutoksia esteiden määrään ja valikoimaan: tapahtumapaikasta, maastosta, säästä ja muista olosuhteista riippuen emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia esteitä jokaisessa Color Obstacle Rush -tapahtumassa

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 12-vuotiaiden osallistumista. Alle 15-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain täysi-ikäisen ja samaan lähtöryhmään ilmoittautuneen huoltajan seurassa. 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat osallistua tapahtumaan ilman huoltajan läsnäoloa.
Joissakin esteissä painoraja on 100 kg henkilöä kohden, mutta kyseiset esteet voi aina jättää välistä, aivan kuten kaikki tapahtuman esteet halutessaan. 🙂

Millainen rata on?

Rata on noin 5 kilometriä pitkä, ja sen varrelta löytyy toinen toistaan hauskempia esteitä! Huomioithan, että pidätämme oikeuden esteiden ja niiden lukumäärän muutoksiin: tapahtuma-alueesta, säästä, maastosta tai muista poikkeustekijöistä johtuen emme välttämättä pysty käyttämään kaikkia esteitämme kaikissa tapahtumissa.

Ryhmäalennus

Voit osallistuja Color Obstacle Rush -tapahtumaan yksin tai kaveriporukan kanssa. Me tarjoamme 10 % ryhmäalennuksen, kun tilaat yhdellä kertaa vähintään 4 lippua.

Liput eivät ole nimettyjä, joten ne voi halutessaan antaa tai myydä toiselle henkilölle.

Voinko osallistua, jos olen raskaana tai minulla on terveyteen liittyviä ongelmia?

Jos olet raskaana tai sinua mietityttää jokin muu terveyteen liittyvä asia, keskustele lääkärisi kanssa ennen, kuin osallistut Color Obstacle Rushiin. Vaikka yritämme tehdä tapahtumasta niin turvallisen kuin mahdollista jokaiselle osallistujalle, vahinkoja (kuten kaatumisia ja törmäyksiä) voi aina sattua.

Mitä tarvitsen mukaani tapahtumaan?

Ota sähköpostilla toimitettu PDF lippu mukaan joko printattuna tai voi näyttää sen myös mobiililaitteella. Ota mukaan mukavat vaatteet sekä hieman käteistä/MobilePay narikkaan ja mahdollisiin ostoksiin tapahtuma-alueella. Älä unohda iloista mieltä!

Miten tapahtumaan kannattaa pukeutua?

Mukavilla vaatteilla ja juoksukengillä pärjää pitkälle, ja suosittelemme vahvasti aurinkolaseja (tai vaikka uimalaseja tai laskettelulaseja!) suojaamaan silmiä, sillä kuten mikä tahansa jauhe, värijauhe saattaa tuntua ikävältä silmiin joutuessaan. Jokainen juoksija saa myös ilmaiseksi Color Obstacle Rush -teepaidan, jota suurin osa osallistujista käyttää tapahtumassa. Vaaleat värit toimivat parhaiten, koska niissä värit loistavat kirkkaammin. Ei ehkä kannata pukea päälle uusinta 1000 euron pukua: hiki, värijauhe ja festarifiilis saattavat jättää jälkensä. Älä myöskään pukeudu mihinkään, missä on teräviä kulmia, sillä ne saattavat vahingoittaa muita juoksijoita tai puhallettavia esteitä. Katso myös että vaatteissasi ei ole mitään sellaista roikkuvaa tms, josta voisit jäädä esteeseen kiinni.

Mihin aikaan tapahtuma alkaa?

Olemme jakaneet päivän useampaan 30 minuutin ryhmään, jotta kaikki osallistujat eivät juokse samaan aikaan ja tällöin rata ei käy ahtaaksi ja Jokaiselle jää tilaa edetä omaan tahtiinsa 😊 Voit valita omasi aloitusaikasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Voinko jättää tavaroitani jonnekin säilöön juoksun ajaksi?

Voit jättää ylimääräisen vaatetuksen vartioituun maksulliseen narikkaamme. 

Jokainen osallistuja saa jättää narikkaan yhden laukun. Koska narikan säilytystila on rajallinen, emme voi säilyttää normaalin kokoisia reppuja suurempia laukkuja tai laukkuja, joita ei saa roikkumaan tai jotka painavat yli 5 kg. Sallittuja tavaroita ovat takki tai normaalin kokoinen reppu (suuria kasseja, kuten putkikasseja, emme pysty säilyttämään).

Suosittelemme myös jättämään kaikki arvokkaat esineet kotiin, koska The Color Obstacle Rush ei vastaa naulakkoon jätetyistä hukkuneista tai vahingoittuneista tavaroista.

Miten puhdistaudun tapahtuman jälkeen?

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan puhdistuspisteitä tapahtumapaikoille. Hyvällä säällä värijauhe lähtee melko helposti puistelemalla, mutta kostealla ilmalla suosittelemme ottamaan mukaan vaihtovaatteet tai pyyhkeitä tai jätesäkkejä, jotta autot tai julkiset kulkuneuvot eivät sotkeennu.

Värijauhe pölyää, joten jos sinulla on astma tai vakavia pölyallergioita, niin suosittelemme käyttämään suojalaseja sekä huivia tai hengityssuojainta suun ja nenän edessä värjäyspisteissä ja maalifestareilla.

Jos sinulla on vaaleat hiukset, voit ennen juoksua laittaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka auttaa pesussa. Suosittelemme käyttämään bandanaa tai hattua suojana.

Juoksun jälkeen kannattaa pöllyttää enimmät värijauheet pois ja sitten huuhdella viileällä vedellä. Voi mennä pari pesua ennen kuin kaikki värijauhe on lähtenyt hiuksistasi, mutta lopulta sinun pitäisi olla kuitenkin yhtä puhdas kuin uutena.

Vaatteet kannattaa pestä ensin erikseen viileässä vedessä.